До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем запустить власну лінію косметики

Це все-таки відбудеться. Британський дизайнер Вікторія Бекхем оголосила про запуск лінії косметики Victoria Beckham Beauty, яка стане частиною її однойменного бренду. "Я хочу піклуватися про жінок зсередини і зовні, надавати їм все необхідне для макіяжу, догляду за шкірою, аромату і гарного самопочуття, які, як мені здається, мені потрібні в моєму власному житті", – сказала Бекхем у своїй заяві.

Вікторія Бекхем

Victoria Beckham Beauty починає свою історію як цифровий бренд, який буде продаватися на офіційному сайті, а підтримку забезпечить NEO Investment Partners. Бренд базуватиметься в Нью-Йорку, а як співзасновника і виконавчого директора компанія залучила Сару Кріл, яка має 25-річний досвід роботи в індустрії краси, а також співпрацювала з такими компаніями, як Prada і Bobbi Brown Cosmetics. До того ж, зовсім недавно Кріл була керівником відділу глобального розвитку і маркетингу косметики в Estée Lauder, де вона вже співпрацювала з Бекхем у роботі над успішною капсульною колекцією Victoria Beckham x Estée Lauder.

Реклама
Вікторія Бекхем

"У Вікторії є вроджена любов до краси, яка почалася, коли вона була дуже маленькою і з роками не ослабла. Ця справжність буде впливати на всю бізнес-стратегію, і, оскільки Вікторія контролюватиме всі "від і до", лінія розвиватиметься і матиме бездоганного куратора", – сказала Кріл у своїй заяві.

Першу колекцію косметики можна буде побачити у межах Лондонського тижня моди на показі Victoria Beckham осінь-зима 2019/20.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.