До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Нью-Йорку: Sies Marjan, Longchamp, Brandon Maxwell

Тиждень моди в Нью-Йорку відкрив сезон показів весна-літо 2020. Свої колекції вже представили чимало важливих гравців американської fashion-сцени. Про найцікавіші з них розповідаємо в оглядах vogue.ua.

Sies Marjan

У сезоні весна-літо 2020 креативний директор Sies Marjan, Сандер Лак вирішив відійти від своїх незвичних дизайнів і спробувати створити "серйозну, чисту, справжню красу". Нову колекцію він присвятив одягу, що де-факто випромінює розкіш.

Реклама
Sies Marjan весна-літо 2020
Sies Marjan весна-літо 2020

У новій лінії чудовий вигляд мають штучні анімалістичні принти, зроблені тисненням під крокодилячу шкіру на сатині, та принт у вигляді зміїної шкіри на шовку. Креативний директор також активно поекспериментував з силуетами: зробив розрізи на тренчах і довгих спідницях, драпіровані сукні, подовжив сорочки, створив елегантні топи та інтерпретував вічну класику.

Sies Marjan весна-літо 2020
Sies Marjan весна-літо 2020

Колекція Sies Marjan весна-літо 2020 представлена в безкомпромісно багатій палітрі кольорів: від вогненно-червоного до електрику. Цей одяг неодмінно стане тим, що люди захочуть носити. Адже хто відмовиться від оригінального дизайну і закладеного в ДНК смаку.

Переглянути всю колекцію Sies Marjan весна-літо 2020.

Longchamp

У сезоні весна-літо 2020 креативна директорка Longchamp, Софі Делафонтен досліджувала кілька тем, а її фінальною метою було змішати стилі 1970-х і 1990-х років. За словами Делафонтен, нова колекція – це "поєднання спортивного та жіночного з відтінком хіпі-шику".

Longchamp весна-літо 2020
Longchamp весна-літо 2020

Цього сезону Делафонтен вирішила рухатися в новому напрямку. Знамениту сумку Le Pliage вона зробила з нейлону, тому та набула спортивного настрою. Незважаючи на активність sportswear-фактора, лінії вдалося встояти на хвилі бохо-шику, на якій бренд мчить з сезону в сезон. Шкіра і замша, ненав'язливі, але унікальні принти, приголомшливі взуття та аксесуари – навіть з новим вектором руху Longchamp вдається демонструвати свої знамениті коди.

Longchamp весна-літо 2020
Longchamp весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Longchamp весна-літо 2020.


Brandon Maxwell

Як для Брендона Максвелла, відомого своїми вечірніми сукнями, у колекції сезону весна-літо 2020 дуже багато деніму, не кажучи вже про цілу серію чоловічих образів. Впровадження menswear і акцент на повсякденний одяг були двома довгоочікуваними сюрпризами, яких давно чекали шанувальники дизайнера.

Brandon Maxwell весна-літо 2020
Brandon Maxwell весна-літо 2020

Жіноча частина колекції здебільшого мала вигляд одягу для заміського клубу: жакети, джинси, напускні топи, легкі блузки і багато трикотажу. Вечірні образи запам'яталися приталеними силуетами і зухвалими вирізами. Що стосується чоловічої частини, то Максвелл зробив акцент на класику, але представив пальта, костюми і сорочки в яскравих відтінках: смарагдовому, життєрадісно кораловому, теракотовому.

Brandon Maxwell весна-літо 2020
Brandon Maxwell весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Brandon Maxwell весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.