До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Похмурий романтизм: Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

Креативний директор Alexander McQueen, Сара Бертон, у новій колекції витончено реалізувала те, що найчастіше можна було зустріти на подіумах цього сезону – похмурий романтизм, що здебільшого складається з комбінації чоловічого пошиття і принтів тернистих троянд.

Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020
Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

У Бертон – дуже винахідливий підхід до пошиття: штанні костюми з сильним, але вузьким плечем, з якого стягнута вовняна тканина стікає з обрізаної лінії талії, при цьому всі деталі голосно заявляють – "Зроблено у Великобританії". Бертон хотіла продемонструвати традиції і культуру країни, в якій вона виросла і була вихована: шерсть, місцеві фестивалі троянд, Бронте і її героїні, а також коди панку та нової хвилі, які вкоренилися в її пам'яті.

Реклама
Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020
Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

Так у колекції з'явилися костюми в смужку і клітинку, які однаково мають як класичний, так і панківський вигляд – нелегкий трюк. Бертон майстерно маніпулює тканинами, складки яких перетворює у величезні квіти. Особливо цікавий – смокінг з чорного шовку з атласними рукавами кольору фуксії, які драпіровані у вигляді каскаду і нагадують квіткові пелюстки. Але кожна з цих моделей екстраординарна – по суті, от-кутюр, – без сумніву, скоро ці вбрання дістануться червоної килимової доріжки.

Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.