До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix представили трейлер фільму про Боба Ділана

Netflix випустили трейлер документальної стрічки про легендарного музиканта Боба Ділана, яку зняв не менш відомий режисер Мартін Скорсезе.

Rolling Thunder Revue – A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Фільм отримав назву Rolling Thunder Revue – A Bob Dylan Story by Martin Scorsese. У центрі уваги – крос-кантрі-тур 1975 року, в якому Боб Ділан подорожує з музикантами Сполученими Штатами Америки і Канадою. Фільм може похвалитися кадрами, які зберігалися в архівах протягом десятиліть, а тепер будуть представлені поряд з сучасними інтерв'ю з самим Діланом і такими персонажами, як Джоан Баез, Сем Шепард, Рубін Картер і Аллен Гінзберг.

Реклама
Rolling Thunder Revue – A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Нагадаємо, що це вже не перша концертна картина Скорсезе. 1978 року режисер увічнив віртуозних музикантів епохи з гуртом Ділана The Band у стрічці "Останній вальс". The Last Waltz – один з найкращих концертних документальних фільмів усіх часів, але, схоже, режисер ще може перевершити себе. Через п'ятдесят років Скорсезе розглядає самого Ділана, що напевно стане ще однією знаковою роботою.

Netflix покаже стрічку в кінотеатрах і на своїй платформі 12 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.