До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивні дива: спільна колекція H&M і Netflix

Шведський бренд H&M оголосив про колаборацію з стримінговою платформою Netflix, присвячену виходу третього сезону серіалу "Дивні дива".

Капсульна колекція створена для відпочинку біля басейну і складається з одягу, купальних костюмів та аксесуарів у стилі Stranger Things, як для жінок, так і для чоловіків.

Реклама

<b>H&M STH women</b>

Колекція Stranger Things з принтованими футболками, спортивними майками, яскравими шортами, купальниками та аксесуарами для басейну виконана у стилі 1980-х, часу, в якому відбуваються події серіалу. Силуети в стилі ретро представлені в колірній палітрі "Дивних див", так забарвлені у чорний, червоний і білий, а також кольори фуксії і бірюзи для жіночих моделей. Крім цього, єднальним елементом є логотип Stranger Things, розміщений на різних предметах одягу і аксесуарах.

<b>H&M STH</b>

Обличчям колекції став Дакр Монтгомері, який грає Біллі Гаргроува в серіалі. Кадри зняв Метт Джонс, відомий британський фотограф і режисер. Дії розгортаються навколо громадського басейну в придуманому творцями серіалу місті Гоукінс. Міні-ролики в грайливій формі демонструють перетин реального світу з вигаданою серіальною "Зворотною стороною".

<b>H&M STH men</b>

Колекція буде доступною в H&M Lavina Mall з 23 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.