До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лука Гуаданьїно знімає фільм про Боба Ділана

Лука Гуаданьїно, режисер найбільш обговорюваного фільму минулого року "Називай мене своїм ім'ям", а також майбутньої "Суспірії", знімає стрічку про Боба Ділана.

Сара Лоундс і Боб Ділан

Новий проект італійського режисера – це адаптація альбому Боба Ділана Blood on Tracks. Син Ділана, Якуб, описує альбом як "розмову між моїми батьками". Альбом випустили 1975 року в момент розлучення Ділана і Сари Лаундс, з якою вони були разом десять років. Сценарій для фільму написав американський сценарист Річард Лагравенез і він досліджує, як Ділан створив свої найвідоміші хіти. Перш за все, розповідає режисер, ця буде історія про буремні відносини музиканта з дружиною, і про такі ж бурхливі 1970-і.

Реклама
Обкладинка альбому Blood on the Tracks

Blood on Tracks – один з найуспішніших альбомів Ділана. Багато треків платівки дуже особисті, торкаються тем гніву і самотності. 2003 року альбом зайняв 16-е місце в списку 500 найкращих альбомів усіх часів за версією журналу Rolling Stone.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.