До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталі Портман на прем'єрі фільму "Голос світла"

"Голос світла" – нова музична драма з Наталі Портман у головній ролі, яку 4 вересня показали на Венеціанському кінофестивалі. Для прем'єри 37-річна актриса вибрала блискучу сукню Gucci з глибоким декольте. На червоній доріжці Наталі Портман з'явилася разом з режисером Брейді Корбетом і колегою по знімальному майданчику, молодою французькою актрисою Стейсі Мартін.

Стейсі Мартін

Наталі Портман відома своїм інтересом до кіно, яке порушує серйозні політичні та соціальні питання – варто згадати її режисерський дебют 2015 року, ізраїльський фільм "Повість про любов і пітьму". "Голос світла" – не виняток: актриса розповідає, що це "рефлексія на світ, в якому ми живемо". Героїня Наталі – успішна співачка Селеста. У дитинстві вона пережила насильство, але, незважаючи на пережитий досвід, змогла соціалізуватися і побудувати успішну кар'єру. Коли Селеста стає матір'ю, минуле починає її турбувати. "У цьому фільмі цікаві, в тому числі, і роздуми про насильство – і про те, що воно робить з людиною", – розповідає Наталі Портман.

Реклама

Над саундтреком до фільму працювала співачка Sia, а в прокат "Голос світла" з'явиться вже цієї осені. За рок-н-рольний образ Наталі Портман у фільмі відповідає художник по костюмах Кері Лангерман – серед її найяскравіших робіт фільм Веса Андерсона "Королівство повного місяця".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.