До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий серіал Леонардо ді Капріо і Мартіна Скорсезе

Сервіс Hulu працює над серіалом за мотивами книжки Еріка Ларсона "Диявол у Білому місті. Історія серійного маніяка Голмса". Продюсерами стали Леонардо ді Капріо і Мартін Скорсезе.

ФОТО: VICTORIA WILL/INVISION/AP/REX/SHUTTERSTOCK

"Диявол у Білому місті" розповідає реальну історію. У центрі сюжету – двоє чоловіків, архітектор Деніел Гадсон Бернем і серійний вбивця Генрі Говард Голмс, які познайомилися під час Всесвітньої виставки 1893 року в Чикаго. Деніел був успішним і вибагливим архітектором, відповідальним за створення робіт на виставці, а Генрі – хитрим лікарем, який заманював своїх жертв у власну аптеку "Замок вбивств" у межах ярмарку.

Реклама

<b>Дэниела Хадсона Бернема</b>

Ді Капріо придбав права на екранізацію книжки майже десять років тому з планами адаптувати її як фільм, в якому він знявся б у ролі Голмса. Скорсезе приєднався до проекту 2015 року, коли Біллі Рей вирішив написати сценарій. Цікаво, що вперше роботу над "Дияволом у Білому місті" запустив у Голлівуді Том Круз, але 2004 року проект скасували. Потім права придбали Paramount і зробили його продюсерами Майкла Шамберга і Шер. Тепер за проект відповідає тандем ді Капріо і Скорсезе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.