До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найгарніших кінострічок з Еммою Стоун

Одна з найвідоміших голлівудських кіноакторок, володарка премії "Оскар", муза Вуді Аллена і Йоргоса Лантімоса Емма Стоун святкує свій 35-й день народження, а Vogue.ua згадує найкрасивіші фільми за її участі.

Емма Стоун у рекламній кампанії Louis Vuitton, 2018

"Бьордмен", 2014

<b>Бердмен, 2014</b>

Реклама

У кар'єрі Емми Стоун "Бьордмен" Алехандро Гонсалеса Іньярріту закріплений міцно: це жорстке, дотепне, трагікомічне кіно. За "Бьордмена", який розповідає історію культового актора, що намагається повернутися на акторський олімп, Емма Стоун отримала свою першу номінацію на "Оскара".

"Магія місячного сяйва", 2014

<b>Магия лунного света, 2014</b>

Статус музи Вуді Аллена Емма Стоун набула 2014 року, коли культовий режисер запросив її на головну роль у свою нову романтичну комедію з назвою "Магія місячного світла". Стоун дісталася роль молодої спіритуалістки Софі, яка закрадається в довіру до забезпечених сімей. Дія фільму відбувається у 1920-ті роки на французькому Лазурному узбережжі. Середземне море, капелюшки з живими квітами й мереживні сукні дуже личать Еммі.

"Невідомий проєкт Вуді Аллена", 2015

<b>Иррациональный человек, 2015</b>

Друга поспіль стрічка Вуді Аллена, де Емма Стоун отримала роль. "Невідомий проєкт Вуді Аллена" — це детективна драма про професора філософії, що загруз в екзистенційній кризі. Боротися з депресією йому допомагає роман зі студенткою. Головні ролі в картині виконали Емма Стоун і Гоакін Фенікс. Прем'єра фільму відбулася 2015 року в межах позаконкурсної програми Каннського кінофестивалю.

"Ла-Ла Ленд", 2016

<b>Ла-Ла Ленд, 2016</b>

Третій спільний фільм Раяна Гослінга і Емми Стоун. Мюзикл "Ла-Ла Ленд" режисера Дем'єна Шазеля — це історія кохання джазового музиканта Себастьяна й акторки Мії. Прем'єра фільму відбулася на Венеційському кінофестивалі 2016 року. "Ла-Ла Ленд" отримав позитивні відгуки кінокритиків і приголомшливий ефект під час сезону кінонагород. Картина здобула перемогу в усіх семи номінаціях, у яких була представлена ​​на церемонії "Золотий глобус", чим встановила рекорд за всю історію премії. Також отримала одинадцять номінацій премії BAFTA у п'яти категоріях. Винятком не стала і премія Американської кіноакадемії: фільм був представлений у 14 номінаціях, повторивши рекорд картин "Все про Єву" і "Титанік", та здобув перемогу в шести категоріях. Саме роль Мії принесла Еммі Стоун її першого "Оскара".

"Фаворитка", 2018

<b>Фаворитка, 2018</b>

Грецький режисер Йоргос Лантімос, володар премії Каннського кінофестивалю і номінант премії "Оскар", автор "Лобстера" і "Священного оленя". "Фаворитка" — перша в біографії знаменитого режисера історична трагікомедія, дії якої відбуваються в XVIII столітті. У центрі сюжету — підкилимні політичні інтриги в епоху правління королеви Анни. Як завжди, в головних ролях провідні актори — Емма Стоун, Рейчел Вайс і Олівія Колман.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.