До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все гладко: тест смарт-масажера LUNA 3 FOREO

Чому нова щіточка для вмивання FOREO LUNA 3 – найпопулярніший б'юті-ґаджет: особистий досвід редакторки Vogue UA.

щетка для очищения и тонизирующего массажа LUNA 3Очищувальна Т-Sonic щіточка LUNA 3, FOREO, з функцією тонізувального масажера для обличчя та зони декольте

Я рідко розповідаю людям, скільки часу і грошей витрачаю на очищення шкіри. Б'юті-редакторів і без того вважають одержимими, то навіщо тиражувати міські легенди? Але, слід визнати, я спробувала всі мислимі способи: і губки конняку, і сітки – генератори піни, і очищення мусліновою серветкою з бальзамом, і електричні щіточки, і силіконові подушечки, і високотехнологічні патчі-пілінги, і пудри, і пінки, і гелі. Якщо коротко, щітка для очищення і масажу FOREO LUNA 3 зі своїми м'якими ворсинками перевершує це все.

Реклама
щетка для очищения и тонизирующего массажа LUNA 3Очищувальна Т-Sonic щіточка LUNA 3, FOREO, з функцією тонізувального масажера для обличчя та зони декольте

Цю щітку для очищення і масажу випускають у трьох форматах: для комбінованої жирної, нормальної і сухої чутливої шкіри; всі – з ультрагігієнічного гіпоалергенного силікону. Щоб користуватися пристроєм, потрібно завантажити додаток FOREO, авторизуватися і виконувати інструкції. Легко.
щетка для очищения и тонизирующего массажа LUNA 3Очищувальна Т-Sonic щіточка LUNA 3, FOREO, з функцією тонізувального масажера для обличчя та зони декольте

Найбільше мене вразило, що бренд пропагує правильне двоетапне вмивання. Спочатку треба зняти макіяж: міцелярною водою, молочком, олією – кому як краще. І тільки потім залучити LUNA 3 – з гелем або піною.

У приладу 16 режимів пульсації, від м'якого до сильного. Завдяки швидкості 8 тисяч пульсацій на хвилину шкіра очищується ідеально. У дисклеймерах заявлено – на 99,5%. Я орієнтувалася на ватний диск: після вмивання він залишився невинно-чистим. Але головне – яким обличчя стало на дотик: під пальцями – шкіра, як шовк.

У LUNA 3 є чотири режими масажу обличчя, всі в додатку. Тонізувальний масаж ідеальний після перельотів і напередодні важливих подій, але я тестую його вранці після вечірки. Режим зручний: не потрібно розраховувати силу тиску, досить слідувати підказкам програми. Ґаджет видає низькі пульсації – це допомагає розігнати лімфу, зняти набряклість і змінитися: після процедури на вилицях проступає свіжий, чистий рум'янець, як після довгого перебування на вулиці.

Є і ще один вид масажу, який я планую практикувати щодня, – той, що розгладжує заломи трохи нижче ключиць. У самій процедурі є дещо від спа, дещо від наукової фантастики: слід просто нанести крем, а його силу активує LUNA 3. Сироватки з міорелаксантами, зволожувальний крем, емульсія з вітаміном С – масаж підсилює ефективність будь-якого засобу. До слова, щітку можна використовувати і для зони декольте, а це велика рідкість.

щетка для очищения и тонизирующего массажа LUNA 3

Очищувальна Т-Sonic щіточка LUNA 3, FOREO, з функцією тонізувального масажера для обличчя та зони декольте

Через два дні я відлітаю на Маврикій. Замість стосу масок-патчів вперше візьму з собою FOREO LUNA 3. Впевнена, що не підведе.

Текст: Олена Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.