До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото із заручин Кортні Кардаш’ян і Тревіса Баркера

Минулими вихідними Кортні Кардаш’ян повідомила про заручини зі своїм коханим Тревісом Баркером, барабанником гурту Blink-182. Зірка поділилася романтичним кадром, зробленим на березі моря в Монтесіто, зі зворушливим підписом: "Назавжди". Тепер же Кортні підняла завісу над цією подією й поділилася новими кадрами з місця заручин.

Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер

Для своєї коханої Тревіс прикрасив пляж величезною композицією із червоних троянд у вигляді серця й виклав усередині їхні з Кортні ініціали "К" і "Т". Завершили сюрприз свічки, розставлені по периметрі. Тревіс опустився перед нею на одне коліно й запитав, чи готова вона стати його дружиною. Музикант подарував Кортні каблучку з великим діамантом овального ограновування, яке розробив дизайнер Лоррейн Шварц. Відомо, що Тревіс брав безпосередню участь у створенні каблучки.

Реклама
Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер
Каблучка для заручин Кортні Кардаш’ян
Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер

Згодом пара прогулялася пляжем, милуючись заходом сонця, і відзначила знаменну подію сімейною вечерею разом з рідними новоспеченої нареченої. Попри те, що Кортні й Тревіс були знайомі вже давно, їхні заручини відбулися за дев’ять місяців після того, як вони почали офіційно зустрічатися. До вінця Кардаш’ян піде вперше, хоча вже має троє дітей від Скотта Дісіка, з яким перебувала в тривалих стосунках. Баркер одружується втретє. У нього також є двоє дітей від другого шлюбу із Шенною Моуклер. Більше фото із заручин Кортні Кардаш’ян і Тревіса Баркера дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.