До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика сімка: як доглядати за чоловічою шкірою

Нові й перевірені засоби, які не підведуть. Прості, зрозумілі, не потребують ритуальних танців.

Acqua di Parma
Волосся

Помпа з дозатором, два натиснення — потрібна порція на долоні. Ущільнювальний шампунь робить волосся сильнішим, годиться для щоденного застосування й не подразнює навіть чутливої шкіри голови. Крутий спецефект — захищає від агресії довкілля. Ми, звісно, сподіваємося, що смог не повернеться, але хто знає. І останнє: в складі — кондиціонувальні агенти, що означає: волосся після миття приємне на дотик.

Реклама
Ущільнювальний шампунь, Acqua di Parma
Вольове підборіддя

Флакон — свято інженерної думки: всередині дві колби, уміст яких вивільнюється натисненням дозатора. Наносити треба на обличчя з прицілом на підборіддя й шию: засіб обіцяє підтягнути шкіру й залишити приємне охолоджувальне відчуття свіжості. Захищає від агресії ззовні (йдеться про брудне міське повітря й побутові токсини). Склад — бомба: саліцилова кислота з екстрактом лимона — проти чорних цяток і вростання щетини; кофеїн — для спалювання підшкірного жиру; бісаболол з гліцерином — заспокоїти й зволожити; екстракт каштана — запобігти набряклості.

Зволожувальний крем-гель, що моделює контур обличчя, Hydra-Sculpt, Clarins Men

Після нанесення радять кілька разів натиснути кулаком на підборіддя знизу, три — на зону між носом і верхньою губою. Начебто дрібниця, а відчуття класні — ніби приплив енергії.

Гігієна

Гель для тих, хто не терпить батареї засобів на бортику ванної: ним можна вмиватися, мити волосся й бороду, приймати з ним душ. Склад як у вітамінів: залізо, мідь, цинк, кремній, вітамін В5. Коли-небудь ми почнемо подорожувати, і цей гель можна буде брати із собою "для всього".

Очищувальний і тонізувальний гель для обличчя й тіла Gel Nettoyage Intégral, Payot
Санскрин

Він невидимий. От справді: розпорошуєш — і жодного сліду на шкірі. Це дуже крута японська інновація: матове гладке невидиме покриття, яке захищає проти ультрафіолету. А захищатися пора: весняне сонце вже яскраве й агресивне; особливо якщо тренуватися, бігати або гуляти на вулиці. Нікому не потрібні пігментні плями або зморшки, правильно?

Невидимий сонцезахисний міст SPF 50 Sports, Shiseido
Кубики

Зрозуміло, що в умовах карантину зберегти форму складніше. Але шанси є. Мус Collistar придумали для боротьби з жировими депо на животі й провисанням тканин. Швидко вбирається, стимулює мікроциркуляцію, містить водорості спіруліни для тонусу й детоксу, кофеїн для спалювання жиру й виведення зайвої рідини. Але їсти стейки на ніч все одно не треба.

Інтенсивний засіб для схуднення для чоловіків Sculpted ABS, Collistar
Пори

Інтенсивне тренування для жирної й комбінованої шкіри — так цей засіб називають розробники. Вони надихалися японською філософією кайдзен — глобальні зміни через щоденні маленькі кроки. Засіб призначений для жирної шкіри, зволожує й надає пружності. Формулу придумали спеціально такою, щоб вона сприяла чудовому вбиранню засобу навіть у разі наявності щетини. Безповітряна помпа, комплекс морських протеїнів у складі.

Комплексний омолоджувальний флюїд, Shiseido Men
Захист

Чутлива шкіра, подразнення, почервоніння — речі неприємні. Часто виникають, коли повітря забруднене, а рівень стресу високий. Поліпшити захисні властивості шкіри допомагає засіб монакської марки Esenberg. Його можна наносити і на обличчя, і під очі, і на ніч, і вранці. У формулі — вітамін Е, антиоксиданти, зволожувальні компоненти. Екстракт портулаку знімає подразнення (у китайській медицині його використовують для лікування інфекцій), екстракт насіння моринги — природний фільтр. В Африці морингою очищають воду для пиття (!).

Захисний засіб для обличчя й очей Anti-Pollution Defence, Eisenberg

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.