До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 рідкісних фото молодого Алена Делона

Алена Делона, який народився 8 листопада 1935 року в передмісті Парижа, вважають одним з найхаризматичніших і найпривабливіших акторів усіх часів.

Жінки обожнювали його, а чоловіки хотіли бути схожими на нього. За свою кар’єру французький секс-символ знявся більш ніж у 140 фільмах, здебільшого в ролях поганих хлопців. Його персонажі стали настільки знаковими, що культові режисери — від Мартіна Скорсезе до Стівена Содерберга — приписували Алену Делонові створення різноманітних шаблонів для ролей, які почали застосовувати для написання персонажів у Голлівуді. Врешті, Делон прославився ще на початку 1960-х років, зігравши вбивць та інтриганів у таких класичних фільмах, як "На яскравому сонці" — у 1999-му на стрічку зняли римейк "Талановитий містер Ріплі" — і "Леопард" Лукіно Вісконті. А найвідомішими картинами в його портфоліо вважаються "Самурай", "Рокко та його брати" і "Басейн".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.