До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 пальт, у які варто нині інвестувати

Якщо ви ще не визначилися з верхнім одягом на цей сезон, то нині — саме час. Щоб надихнутися на одну з найважливіших зимових покупок, зверніть увагу на стритстайл-зірок.

Гості шоу сезону весна-літо 2022 були готові до мінливої ​​осінньої погоди. Пуховики, подібні до хмар, елегантні тренчі й блискучий лакований верхній одяг — усе це модне впродовж поточного сезону, а деякі речі залишаються в тренді роками. Незмінна актуальність класичних чорних пальт Arket або JW Anderson робить їх справді практичним вкладенням коштів. Але це не означає, що варто списувати з рахунків яскраві та шкіряні моделі. Розповідаємо про вісім типів зимових пальт, у які варто інвестувати цього сезону.

Реклама
Класичне чорне пальто

Ніщо так не каже про вічність, як шикарне чорне пальто, що добре сидить на фігурі. Чорний верхній одяг вважається найуніверсальнішим, оскільки поєднується майже із чим завгодно.

Яскраве пальто

Верхній одяг не обов’язково має бути нейтральним. Барвисте пальто може мати такий самий гарний вигляд, як і щось більш приглушене, і слугувати так само довго. Вибирайте колір, який вам до вподоби, і носіть його. Головне — щоб вам було комфортно.

Перевірений часом тренч

Тренч ніколи не вийде з моди. Одягайте його з чим завгодно — від ваших улюблених джинсів до маленької чорної сукні — і в будь-якому разі ви матимете стильний вигляд. Для холоднішої погоди можна придбати утеплений плащ або нашаровувати під нього теплий одяг.

Лаковане пальто

Лаковані пальта цього сезону з’явилися чи не в кожному модному місті. Чорні, червоні та візерунчасті моделі були одними з найпопулярніших.

Комфортний пуховик

Утеплений верхній одяг — найкращий вибір для людей, які люблять залишатися в теплі й комфорті, а також для тих, хто щосили намагається розлучитися зі своєю пуховою ковдрою зимового ранку.

Модна монограма

Логоманія повільно, але впевнено захоплює гардероби людей у всьому світі. Пальта з монограмою — це стильний спосіб відповідати трендам.

Елегантна шкіра

Цього сезону подовжені шкіряні пальта в дусі "Матриці" не втрачають своєї актуальності. Пам’ятайте, що довше пальто, то краще.

Світле пальто

Цупке кремове пальто миттєво підкреслить навіть найпростіше вбрання й завжди матиме багатий вигляд.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.