До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять колорблок цієї осені

Цього сезону барвисті образи, що поєднують відразу кілька яскравих відтінків, знову тріумфально повернулися в моду. Після задовгої ізоляції потреба в привабливих кольорах стрімко зросла, і модниці зробили стилізацію в дусі колорблок своєю головною зброєю. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи Instagram-зірок для осіннього натхнення.

Мабуть, однією з головних прихильниць техніки колорблокінгу можна сміливо назвати Емілі Сіндлев. Майже всі образи скандинавської модниці сповнені яскравих барв. Восени Сіндлев пропонує стилізувати морквяної барви пальто зі шкіряними штанами пляшкового відтінку й аксесуарами в тон. Дівчина не боїться поєднувати синій з фіолетовим, лавандовий з помаранчевим і жовтий з рожевим, і закликає підписників наслідувати власний приклад.

Реклама

Не бояться яскравої стилізації і Соня Лисонь, і Каролін Далл. У своєму образі Лисонь сміливо римує шкіряне бузкове пальто від ROTATE Birger Christensen із зеленою мінісумкою, улюбленицею всіх стритстайл-зірок, Bottega Veneta. Далл же повертає в модну гру неон, поєднуючи яскраво-жовті штани кльош із жакетом трав’янистого кольору, пухнастим пальтом відтінку золотого осіннього листя і яскраво-блакитним мікроаксесуаром. Надихнутися на нові стилістичні відкриття також допоможуть Instagram-акаунти стилістки і ювелірної дизайнерки Лючії Квест, стилістки й креативної консультантки Тріне К’єр і фешн-блогерки Аннабель Розендаль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.