До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 легендарних образів Керрі Бредшоу

Сара Джессіка Паркер — актриса, що зіграла Керрі Бредшоу, — одна з найстильніших кіногероїнь 2000-х. Згадуэмо її ключові образи на екрані та надихаємося.

Фатин

Навіть ті, хто не дивився серіалу "Секс і місто", точно бачили цей образ Керрі Бредшоу у фатиновой спідниці. Це перше офіційне вбрання колумністки, яке й вплинуло на настрій усього її гардероба на екрані. Цікаво, що стилістка проєкту Патриція Філд купила цю спідницю-пачку всього за п’ять доларів.

Реклама
Ковбойський капелюх

У другому сезоні відбувається доленосна зустріч Керрі Бредшоу з містером Бігом, під час якої вона вдягнена в ковбойському стилі. Фанатам серіалу тоді дуже сподобався її образ, особливо аксесуари — прикраса на шию з літерами CARRIE та ковбойський капелюх, що став потім дуже популярним.

Сукня-газета

Сукня з газетним принтом — річ, яка ідеально ілюструє стиль і настрій 2000-х. Його придумав Джон Гальяно і показав у колекції Dior осінь-зима 2000/01. За деякий час приміряла цей образ Сара Джессіка Паркер у ролі Керрі Бредшоу й забезпечила йому неймовірний успіх. Кілька років тому його повторила Кім Кардаш’ян — дівчина, яка тонко відчуває актуальні тенденції й дуже любить вінтаж.

МЧС

Якщо вам здається, що маленька чорна сукня — це нудно, то обов’язково ввімкніть другий сезон серіалу "Секс і місто", у 15 серії якого Керрі Бредшоу вирушає на побачення в зухвалому міні. Таке хочеться мати й у себе в шафі.

Мстива сукня

Експерти з питань серіалу "Секс і місто" впевнені, що Керрі Бредшоу впродовж усього серіалу мала щонайменше кілька мстивих суконь, але саме цю називають головною. Колумністка з’являється в ній, коли дізнається, що містер Біг покидає власні заручини. Відмітна ознака цієї сукні — косий крій у поєднанні з легкою тканиною й глибоким викотом.

Сорочка бойфренда

Як зробити звичайну білу сорочку свого колишнього хлопця модною річчю? Додати до неї пояс Hermes і перетворити її на сексуальну мінісукню. Саме так зробила Керрі Бредшоу.

Негліже

Білизняна естетика також проявилася в серіалі "Секс і місто". У четвертому сезоні Керрі продемонструвала як поєднати сукню-комбінацію, обшиту мереживом, з квітчастим халатом. Образ вийшов небанальним, розслабленим і сексуальним одночасно.

Кроп-топ

Кроп-топи були важливим складником стилю Керрі Бредшоу. Вона легко поєднувала їх абсолютно з усім гардеробом, демонструючи ідеальний прес. Можливо, її приклад стане натхненням і для молодого покоління, що ностальгує за нульовими?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.