До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних зимових образів Марі фон Беренс

За Instagram-акаунтом модниці з Гамбурга стежить понад мільйон користувачів. Це й не дивно — стиль Марі фон Беренс простий, зрозумілий і близький шанувальникам моди з усього світу. Своє місце в гардеробі Марі знайшли всі найгарячіші гіти сезону: від шкіряних штанів і жокейських чобіт до об’ємних пуховиків і довгих пальт. Vogue.ua зібрав 10 наймодніших образів it-girl для зимового натхнення.

Цієї зими вінтажні настрої знову на хвилі популярності, тому одними з найактуальніших поєднань стануть всілякі стилістичні ансамблі з dad sneakers — свої варіації пропонує і Марі та вибирає їм до пари джогер, светр з високим горлом і штани-палацо. Справжній must-have цієї зими — об’ємний в’язаний шарф — модниця стилізує з трикотажним джемпером, а до високих жокейський чобіт вона вдягає легінси, які тепер міцно асоціюються із casual-стилем.

Реклама

Один з улюблених стилістичних прийомів Марі фон Беренс — лаконічний монохромний образ, який став її своєрідною візитною карткою. Всілякі поєднання шкіри, вовни й бавовни глибокого чорного кольору вдаються Марі особливо добре: шкіряні штани вона поєднує з об’ємною нейлонової паркою, лофери — з довгим вовняним пальтом із чоловічого плеча, а oversize блейзер — зі знову популярною сумкою-хобо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.