До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові герої: Miu Miu осінь-зима 2019/2020

Світ потребує порятунку – цю ідею Міучча Прада продовжує транслювати у своїй колекції для Miu Miu. У новому сезоні Прада вирішила звернутися до молодого покоління, яке повинне стати новими героями.

Miu Miu осінь-зима 2019/2020
Miu Miu осінь-зима 2019/2020

Міучча налаштована рішуче і навіть войовничо – головним елементом колекції став військовий стиль. "Камуфляж – символ повстання і зв'язку з природою", – пояснила своє рішення дизайнер. Ці шалені образи: "відсилання до минулого і майбутнього ... запрошення подбати про людське життя ... і навколишнє середовище".

Реклама
Miu Miu осінь-зима 2019/2020

Декорації були какофонією візуального перевантаження, з якою, безумовно, міг зіткнутися кожен. Створена художницею Шарні Осборн, тривимірна інсталяція змішаних фотографій, коротких відеокліпів на старих телевізорах і світлодіодних екранах, показувала все: від зернистих дитячих зображень до гламурної світлини Доллі Партон. У шум і метушню ходили дизайнерські хрестоносці.

Miu Miu осінь-зима 2019/2020

Що відразу порадувало, так це сукні: витончені, прозорі, з квітковою вишивкою, вище коліна і з оксамитовими стрічками – військова міць камуфляжних візерунків на укорочених светрах, флісових куртках, шарфах і рюкзаках контрастувала з жіночністю, яка була іншою наскрізною рисою колекції. Темно-сині кейпи з короткими капюшонами або з хутряною обробкою, сукні у стилі макраме, оксамитові бриджі, вітровка-кейп, грубі черевики, туфлі Мері Джейн на ногах – у що б Міучча Прада не одягнула своїх моделей – вони завжди будуть готові врятувати світ.

Переглянути всю колекцію Miu Miu осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.