До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анатомія романтики: Prada осінь-зима 2019/2020

П'ять тижнів тому Міучча Прада представила чоловічу колекцію, основою якої була історія Франкенштейна, жахливого, відкинутого, закоханого антигероя Мері Шеллі. На цьому показі Прада представила кілька жіночих образів зі своєї колекції Pre-Fall, як вона зазвичай робить: коктейльні сукні з зав'язками та кишенями, сукні-сорочки з вишивкою з кришталю, обв'язані шкіряними ременями, комбінації графічних принтів троянд, декор у вигляді блискавок і багато трикотажу.

Prada осінь-зима 2019/2020
Prada осінь-зима 2019/2020

По-перше, слід зазначити, що це було сміливе рішення з боку Prada показати жіночу колекцію, яка не стала повною несподіванкою для її аудиторії. Міучча знаменита своєю серйозністю, і як вона розповідала після шоу, все, про що вона зараз турбується – це європейські конфлікти і загроза війни в цілому. І ці думки і творчі імпульси, які вони викликають, не зміняться протягом п'яти тижнів тільки тому, що індустрія очікує новизни.

Реклама
Prada осінь-зима 2019/2020
Prada осінь-зима 2019/2020

Незважаючи на все, колекція Prada все одно транслює романтику у всіх своїх естетичних жестах (мереживо, квіти, сердечка, казкові накидки і блискучі червоні човники). Це є способом пом'якшити присутній в лінії утилітаризм (уніформа, куртки, грубі деталі, черевики для скелелазіння, рюкзаки). Вечірня сукня з відкритими плечима з вовни з пишною спідницею, вузького крою чорний штанний костюм з туго застебнутою талією, комбінована куртка у стилі мілітарі з витонченою синьою сорочкою і чорною мереживною спідницею-олівцем – вся колекція побудована на комбінаціях двох протилежних настроїв.

Prada осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Prada осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.