До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елізабет Мосс у трейлері нового сезону "Оповіді служниці"

Чудові новини: сервіс Hulu представив тизер четвертого сезону "Оповіді служниці". Сам сезон ми побачимо тільки у 2021 році, але вже тепер зрозуміло, що він буде не менш напруженим, ніж перші три. "Я не можу відпочивати, — рішуче каже Джун Осборн, героїня Елізабет Мосс. — Моя дочка заслуговує найкращого. Всі ми заслуговуємо найкращого". У новому сезоні головна героїня готується до найважливішої у своєму житті битви — битви проти тоталітарного режиму Гілеаду.

Нагадаємо, "Оповідь служниці", знята за однойменним романом канадської письменниці Маргарет Етвуд, вийшла у 2017 році. За три роки історія сміливої Джун, яка повстає проти тоталітарного режиму республіки Гілеаду, що ненавидить жінок, здобула шість премій "Еммі" і мільйони прихильників у всьому світі. Робота над четвертим сезоном почалася в березні цього року, але її довелося тимчасово зупинити через пандемію. Про сюжет нового сезону поки відомо мало, але цікаво, що Елізабет Мосс вперше спробує сили як режисерка — актриса зняла кілька серій четвертого сезону, який складатиметься з десяти епізодів і, за чутками, буде останнім.

"Оповідь служниці"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.