До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Чекай мене": Макс Барських присвятив новий трек поверненню додому

"Чекай мене" – вже третя пісня Макса Барських, написана під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. І якщо "Буде весна", написана в перші дні вторгнення, була ліричною воєнною колисковою, а бойовий трек Don't fuck with Ukraine – присвятою непереможним бійцям ЗСУ, то нова пісня Барських присвячена поверненню додому. Прем’єра синглу відбулася в межах благодійного туру співака Німеччиною і вперше пролунала під час міжнародного телемарафону Save Ukraine – #StopWar 29 травня в Берліні.

"Чекай мене" – це пісня-обіцянка кожного військового, вимушеного переселенця та біженця повернутися якнайшвидше додому. "Війна розкидала українців по всьому світі, і ми дякуємо йому за турботу й теплі обійми, – коментує прем’єру Макс Барських. – Ми завжди будемо вдячні людям і містам, які прихистити наших жінок і дітей, за доброту та чуйність. Але я впевнений, щоночі перед сном українці мріють про повернення до власних домівок, не зважаючи на те, вціліли вони чи стоять у руїнах. Про дім, своїх коханих і дітей у найскладніші моменти мріють і наші захисники. Наші воїни повернуться, наші матері й жінки повернуться, наші діти повернуться, а мир настане. Треба чекати й робити все задля перемоги".

Реклама
Виступ Макса Барських у Німеччині

Нагадаємо, що наприкінці травня розпочався благодійний тур Макса Барських Німеччиною. Артист дасть шість концертів у німецьких містах, а закінчиться тур виступом у Гамбургу 4 червня. Кошти з концертів буде перераховано на підтримку ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.