До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських присвятив новий трек ЗСУ

З початком війни співак Макс Барських прийняв дуже активну позицію: він займається волонтерством, допомагаючи армії з постачанням, а кілька тижнів тому вступив до лав ЗСУ. Але не забуває Макс і про творчість – так, його новий зухвалий трек Don't Fuck with Ukraine присвячений ЗСУ та народному спротиву. Наше свіже інтерв'ю з Максом про рішення вступити до ЗСУ та нові проєкти читайте на сайті.

Don't fuck with Ukraine – справжній саундтрек для підтримання бойового духу українського народу: бадьорий, танцювальний, сміливий та іронічний. За словами Барських, після ліричної воєнної колискової "Буде весна" співакові захотілось створити такий інтернаціональний трек, який покаже силу українців усьому світові. Тому, крім слів англійською, особливу увагу привертає український фольклор, написаний без цензури, але з елементами гумору. Хор було записано у Львові.

Реклама
Макс Барських для Vogue UA, квітень 2022

"Багато хто з самого початку не вірив в Україну, і думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Проте, вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російським нашестям. І цей прецедент змінює не лише нашу країну, але й увесь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи", – коментує Макс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.