До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали дивитися в лютому

Продовження "Моцарта в джунглях" і "Атланти" і дотепний серіал про новий тип відчайдушних домогосподарок – вибираємо, які серіали дивитися в лютому.​

"Тут і зараз", 11 лютого

На каналі HBO виходить серіал, який цілком могла б зняти Анджеліна Джолі: він присвячений проблемам сучасних багатонаціональних сімей. Глава сімейства – професор філософії Грег Бішоп, його дружина – юрист Одрі, і у них четверо дітей – один американець, і троє прийомних – з В'єтнаму, Колумбії і Сомалі. На перший погляд – сучасна щаслива і політкоректна сім'я, але до тих пір, поки одна дитина не починає бачити те, чого інші не бачать, і не потрапляє на лікування до психіатра.

Реклама

Автор серіалу – володар премії "Еммі" Алан Болл, який придумав серіал "Справжня кров". "Тут і зараз" – одночасно їдкий, провокаційний і смішний серіал про те, як багато комплексів у сучасного суспільства.

"Моцарт у джунглях", 11 лютого

На екрани повертається "Моцарт в джунглях" – чарівний і оригінальний серіал про будні, інтриги і пристрасті Нью-Йоркського філармонічного оркестру. Серіал дуже динамічний і життєвий – він написаний за спогадами реальної гобоїстки, яка кілька працювала в Нью-Йоркському оркестрі і написала все, як є. Ну а центр тяжіння серіалу – Гаель Гарсіа Берналь, популярний мексиканський актор, який грає главу оркестру, темпераментного диригента Родріго. У четвертому сезоні Родріго відкриє правду про свої стосунки з учасницею оркестру Хейлі – можна тільки уявити, який яскравий скандал нас всіх чекає.

"Good Girls", 26 лютого

Крістіна Гендрікс, яка зробила собі ім'я завдяки серіалу "Божевільні", повертається на телебачення. У новому проекті каналу NBC вона грає матір-одиначку, котра живе в передмісті; разом з двома подругами вона вирішує пограбувати супермаркет. Відчайдушні домогосподарки з іграшковими пістолетами в руках роблять це так майстерно, що ними починають цікавитися місцеві бандити.

"Атланта", 1 березня

"Атланта" – один з найкращих серіалів останніх років: дотепна, хльостка комедія про те, як два брати з Атланти намагаються стати реперами, зібрала кілька "Золотих Глобусів" і премію Гільдії продюсерів Америки. 1 березня виходить другий сезон: його зйомки довго відкладали, тому що Дональд Гловер, творець і виконавець головної ролі, знімався в франшизі "Соло. Зоряні Війни. Історія". У другій частині, коментує Гловер, проблем у його героя Ерна і Пайпер Боя, кузена Ерна, тільки додасться.

"Кінець ї***ого світу"

Для тих, хто в січні не встиг подивитися "Кінець ї***ого світу", нагадуємо про одне з найкращих серіалів цього року. Попри на грубу назву, The end of the fuking world (так назва звучить в оригіналі) – це одна з кращих історій про любов, наївна, дитяча, відверта. У центрі цієї британської романтичної комедії – історія двох колоритних підлітків зі складним минулим. Озброївшись ножем і кантрі музикою, Джеймс і Алісія вирушають у роуд-тріп, і по дорозі потрапляють в колотнечі, обростаючи не менш колоритними, ніж вони самі, знайомими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.