До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів для тих, кому сподобалося "Статеве виховання"

Поза сумнівом, "Статеве виховання" — один із найкращих оригінальних серіалів Netflix. Іскрометне шоу про сексуальне життя підлітків, їхні страхи, пошуки себе і своєї ідентичності закохав у себе мільйони глядачів по всьому світу. Для тих, хто вже подивився третій сезон, ми зібрали кілька чудових серіалів про секс, які допоможуть не нудьгувати в очікуванні нового сезону "Статевого виховання".

"Молокососи" (2007-2013)

Один із найкультовіших молодіжних серіалів за всю історію сучасного телебачення. "Молокососи" розповідають про напружене життя групи підлітків у Брістолі. Серіал не уникає занурень у складні теми — такі, як підліткова сексуальність, ґендерна ідентичність, зловживання психоактивними речовинами, знущання, підліткова вагітність і розлади харчової поведінки. Серіал тривав сім років, і за цей час історія весь час залишалася динамічною, представляючи нову групу персонажів кожні кілька сезонів, з новими сюжетними лініями й проблемами. До акторського складу ввійшли такі яскраві актори, як Дев Патель, Ніколас Холт і Ханна Мюррей.

Реклама
"Ейфорія" (2019)

Талановито знятий серіал, який зміцнив позицію Зендаї як актриси, з якою потрібно рахуватися. У центрі "Ейфорії" — група підлітків і їхній досвід сексу, вживання наркотиків і перших серйозних стосунків. Зендая грає Ру, проблемну 17-річну дівчину, що потерпає від власних демонів, проблем з наркотиками і навколишнім світом. Серіал отримав кілька нагород, в тому числі премію Emmy, яка дісталася Зендаї, і продовжує залишатися фаворитом серед вимогливих глядачів.

"Сексифікація" (Sexify, 2021)

Ця польська секскомедія досліджує тонкощі жіночого задоволення. Троє студенток коледжу, Наталя, Павліна і Моніка, вирішують створити додаток, який допоможе спростити досягнення жіночого оргазму. Їхня повна недосвідченість у питаннях близькості є проблемою, але водночас спонукає до подорожі, яка змушує їх досліджувати свою власну сексуальну ідентичність. Така собі польська версія "Статевого виховання" — дивитися варто обов'язково.

"Свіже м'ясо" (2011-2016)

Дотепний британський серіал. У центрі історії — група першокурсників коледжу, які залишилися без нагляду дорослих внаслідок плутанини, що дозволила їм жити за межами університетського містечка. Як і більшість інших представлених тут серіалів, "Свіже м'ясо" фокусується на історіях різних персонажів і їхніх спробах розібратися з освітою, сексом, взаєминами й роботою.

"Еліта"

Історія про заможних учнів елітної школи, куди потрапляють троє новачків-стипендіатів. Загальний настрій "Еліти" нагадує всім відомий серіал "Пліткарка", ось тільки тут куди більше провокації, відвертих сцен і часом жахаючого зіткнення з реальністю. Крім горезвісних сексу й наркотиків, в "Еліті" піднімаються питання одностатевого кохання, консервативного устрою мусульманських сімей та очевидної проблеми нестачі відповідального й усвідомленого ставлення до таких вірусів, як ВІЛ. І якщо серіал спочатку здасться вам поверхневим, придивіться, він розповідає набагато більше, ніж може здатися спершу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.