До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як захистити волосся при укладанні: є один спосіб

Кучерявий чубчик або гладке волосся, модний боб або укладання з TikTok: будь-яка зачіска вимагає гарячого укладання. Sisley представили La Crème 230 – засіб для відновлення і захисту волосся при високих температурах.

La Crème 230, Sisley

Перше правило в догляді за волоссям, яке ми засвоїли з дитинства, гаряче укладання псує волосся. Це підтверджують трихологи, стилісти із зачісок та наш власний досвід. Той, хто любить стайлери-праски, знає, що вони здатні створити фантастично красиві хвилі, локони або просто випрямити пасма, але розплата за часте використання цих інструментів жорстока: посічені кінчики волосся, які врятує хіба що стрижка. Користування феном на високих температурах теж матиме наслідки. Про це добре знають ті, хто постійно робить салонний брашінг: щоб укладання трималося краще, майстер використовує контрасти високих і низьких температур.

Реклама

Як це працює: приблизно як підсмажування білка на пательні. Волосся складається з кератину, що по суті теж білок. На його поверхні стайлер створює ефект миттєвого висушування, лусочки кутикули піднімаються, і волосся стає ламким, тьмяним та жорстким. Ще неприємніші процеси відбуваються в глибині волосяного стрижня: волосся зазнає термічних ушкоджень, у процесі яких руйнується кератин. Результат ми знаємо.

Ілон Маск запустив Space X, у світі розробили вакцину від Covid-19, але продукту, який був би дійсно здатний захистити волосся при гарячому укладанні, не існувало аж до червня 2021, коли Sisley представили новий засіб для догляду за волоссям, що активується теплом, яке захищає і відновлює волосся причому на надвисоких температурах, до 230 градусів.

І тут допоміг нестандартний підхід.

"А ЩО, ЯКЩО ТЕПЛО ЗАМІСТЬ ТОГО, ЩОБ ПОШКОДИТИ ВОЛОССЯ, ВІДНОВИТЬ ЙОГО?"

Розробники Hair Rituel by Sisley ставили перед собою амбітне завдання: створити термоактивну формулу (ту, що починає діяти при нагріванні), здатну відновити висушене під термодією волосся, поліпшити його стан і зовнішній вигляд.

La Crème 230, Sisley

Комплекс 230° у складі нового La Crème 230 створено на основі двох іонних полімерів, які запускають активне відновлення під впливом тепла. При нагріванні утворюється мікрогель, який відновлює волосся у два етапи: спочатку заповнює, потім розгладжує пошкоджені ділянки. Звичне "миттєве висушування" перетворюється на "миттєве відновлення".

La Crème 230, Sisley

Завдяки впливу формули, від жару укладальних приладів волосся стає гладеньким і блискучим. Результат помітний не лише при укладанні, а й через певний час завдяки ультралегкій захисній вуалі, яка не дозволяє кератину руйнуватися. Це означає, що волосся залишається сильним, не ламається і не здається пересушеним.

La Crème 230, Sisley
ЯК КОРИСТУВАТИСЯ

Незмивний крем-догляд за волоссям La Crème 230 треба нанести на всю довжину вологого або сухого волосся перед використанням укладальних інструментів: фена, "прасок" або плойки-стайлера.

La Crème 230, Sisley

У складі, крім іонних полімерів, дорогоцінні рослинні олії камелії і насіння морінга, які живлять і пом'якшують. А також протеїни бавовни, щоб зміцнити білкову структуру волосся.

La Crème 230, Sisley

Засіб має танучу текстуру, яка рівномірно і легко розподіляється волоссям, не склеюючи пасом і не обтяжуючи їх. Вуаля, волосся можна витягати праскою, сушити феном, накручувати плойкою: про його захист подбає La Crème 230. І найприємніше: він подовжує стійкість укладання.

La Crème 230, Sisley

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.