До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети краси Геллі Беррі

У віці 51 року Геллі Беррі може похвалитися неймовірно підтягнутим тілом, яке викликає заздрість навіть у дівчат вдвічі молодших. Як їй це вдається? Все завдяки інтенсивним заняттям фітнесом, про які, до речі, вона розповідає своїм 2,5 млн фоловерів в Instagram. Vogue.ua вибрав головні правила тренувань кінозірки.

Фото @halleberry

Щоби залишатися у формі, екс-дівчина Бонда дотримується здорового харчування і кожен день протягом 30 хвилин робить фізичні вправи. "У моїй програмі є кардіотренування і вправи, під час виконання яких я використовують власну вагу тіла, щоб не нарощувати занадто багато м'язів".

Реклама
Фото @halleberry

Її фітнес-програма включає в себе біг, бокс, йогу і кікбоксинг, щоби працювали м'язи всього тіла і спалювалося якомога більше калорій. За тренуваннями Геллі можна стежити в її Instagram за хештегом #fitnessfriday – вона розповідає про них щоп'ятниці, і заодно дає тренування з фітнесу: "Після тренування мені важливо розслабитися. Я вважаю, що під час занять спортом важливо залишатися спокійною, розтягуватися і дихати. Але найголовніше – весело проводити час і не зупинятися".

Фото @halleberry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.