До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 весільних трендів у колекціях Liretta весна-літо 2021

Мінімалізм — один із ключових напрямків у сучасній моді, і дівчата, які дотримуються цього стилю в повсякденному житті, нерідко стикаються з проблемою вибору вдалої весільної сукні без кілометрів рюшів і надмірного декору. Ми знайшли бренд, який, без сумніву, оцінять шанувальниці лаконічних силуетів і чистих ліній — українська марка весільних суконь Liretta, що входить у компанію Pollardi Fashion Group, привертає увагу поєднанням вивіреного крою, бездоганної якості і чуттєвих деталей. Розповідаємо про бренд докладніше.

Дві нові весільні колекції бренду — Deep Water і Serenity, навіяні думками про океан, його глибину, силу й свободу, — є міксом вічної класики та дизайнерських деталей. Енергія морського світу читається в деталях весільних суконь: в пінній легкості воланів, легкому бризі драпірувань і ніжному плісируванні, що імітує фактуру химерних черепашок. Лискучі шовк, креп і сатин поєднуються з невагомим фатином, органзою і тонким мереживом. Vogue.ua пропонує поглянути на 5 весільних трендів у колекціях Liretta весна-літо 2021, які обов'язково припадуть до смаку сучасним нареченим.

Реклама
Мінімалізм

Мінімалістські весільні сукні — вічна класика і запорука успішного вінчального образу. Бренд Liretta приділяє особливу увагу чистим лініям, жіночним силуетам і деталям, які й роблять образ особливим. У колекціях бренду представлені елегантні силуетні весільні сукні з білого шовку, сатину і крепу з драпіруванням на ліфі, лаконічні образи силуету "русалка" з витонченими шлейфами і вбрання на тонких бретельках з вирізами на спині або стегні.

<b>минимализм liretta</b>

Сукня-бюстьє

Сукня-бюстьє — окремий вид любові. Відкриті ключиці і плечі, акцент на ділянці ліфа і вузька талія роблять цей фасон одним із найулюбленіших серед наречених. Так, весільні сукні-бюстьє для своїх церемоній одруження вибирали такі дівчата, як Вікторія Бекхем, Тіна Кунакі, Кріссі Тейген і Гайді Клум. У новому сезоні весна-літо 2021 вони, як і раніше, актуальні, а отже, час починати приглядатися до сукні своєї мрії. Пропонуємо звернути увагу на сукню Zephyr, спідниця якої виконана з плісированої органзи, спадаючої каскадами багатошарових воланів, або розглянути вінчальний образ А-силуету Seashore в пісочному відтінку — ліф цієї сукні задрапований плісированим фатином і розшитий блискучими скляними намистинами.

<b>бюстье Liretta</b>

Відкрита спина

Така чуттєва деталь, як відкрита спина, додасть відтінку провокації навіть наймінімалістичнішій весільній сукні та змусить серце битися частіше. Жіночні і спокусливі вінчальні сукні з вирізами на спині — один з головних дизайнерських прийомів у колекціях Liretta. Серед знакових суконь марки можна зустріти лаконічні, романтичні й елегантні образи з відкритою спиною — від акуратних вирізів до глибоких декольте. Залишилося лише вибрати, який варіант вам до душі.

<b>открытая спина liretta</b>

Оборки і волани

Весільні сукні з кількома шарами повітряних оборок і каскадами невагомих воланів — найромантичніший тренд цього сезону. Так, ви можете вибрати сукню А-силуету з ніжної органзи, що нагадує морську піну, або надягти відверту сукню з відкритими плечима й ефектним сіро-блакитним драпіруванням біля ліфа, ніжними намистинами і тонким поясом, відсилаючи до образу русалки. Крім того, бренд пропонує широкий вибір брючних ансамблів і спідничні костюми з найромантичнішими і фантазійними деталями.

<b>liretta оборки</b>

Спущені плечі

Тренд на образи зі спущеною лінією плеча не лише прикрашає червоні доріжки, але є також і модним прийомом у весільному образі. Один з найбільш привабливих способів підкреслити жіночу тендітність і витонченість, при цьому не забувши про чуттєвість і спокусу — вибрати весільну сукню зі спущеними плечима. Проте, найкраще цей прийом працює в парі з мінімалістським кроєм, романтичним дизайном і вільними силуетами. Так, оголивши лінію ключиць і злегка відкривши декольте, можна створити правильний баланс між сексуальністю і скромністю.

<b>плечи liretta</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.