До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні весільні тренди сезону весна-літо 2022

Наближається весняно-літній весільний сезон, який, попри пандемію, має намір відбутися. Вінчальні колекції сезону весна-літо 2022 демонструють універсальність весільної моди і показують, що, незалежно від вашого стилю, ви обов'язково зможете знайти образ, в якому захочеться сказати заповітне "Так". Vogue.ua зібрав 6 головних трендів весільної моди, про які майбутні наречені повинні знати вже зараз.

Elie Saab
Об'ємні рукави

Об'ємні рукави, ніби наповнені повітрям, стали одним із головних трендів весільного сезону весна-літо 2022. Дизайнери почали прикрашати ними як пишні "королівські" сукні, так і образи, що повторюють силует нареченої. Galia Lahav запропонували атласну сукню-бюстьє з молочного атласу, доповнену рукавами-ліхтариками, які можна зняти будь-якої миті. Тим часом, Viktor & Rolf додали об'ємні повноцінні рукави до вузької білої сукні.

Реклама
Galia Lahav
Viktor & Rolf
Lazaro
Пір'я

Цієї весни грайливий декор у вигляді пір'я торкнувся і весільних суконь. Цей легкий і святковий декор став у дизайнерів головним об'єктом обожнювання. У своїх весільних колекціях бренди розшивали пір'ям подоли суконь, декорували спідниці, рукави, декольте і навіть шлейфи. Elie Saab запропонували пишну сукню з довгими рукавами, всипану пір'ям по периметру, особливо в місцях кистей і плечей, а Galia Lahav показали ефектне міні з пухнастим декором і довгою знімною спідницею. Kaviar Gauche не стали розмінюватися на дрібниці і повністю розшили пір'ям мінісукню. Такий образ радимо вибрати як другу весільну сукню, коли офіційна частина вже закінчилася і настав час танцювати.

Elie Saab
Kaviar Gauche
Galia Lahav
Кейп

Серед наймодніших весільних суконь нового сезону — образи з кейпами, які є певним гібридом фати і накидок. Більшість брендів відмовляються від традиційної вуалі на користь небанальних кейпів. До прикладу, головний адепт класичних весільних канонів Зухаїр Мурад у новому сезоні вирішив прикрасити весільну сукню силуету "русалка" ніжною накидкою з квітковими бутонами, тоді як Елі Сааб показав монолітну мінімалістичну сукню з рукавами до підлоги. Тим часом, Naeem Khan декорував весільний образ легким кейпом на одне плече.

Zuhair Murad
Elie Saab
Naeem Khan
Чисті лінії

Лаконічні білі сукні ніколи не вийдуть із моди. Упродовж багатьох років дизайнери показують мінімалістичні весільні сукні, які можна носити і після урочистої церемонії. Temperley London цієї весни пропонують вибирати шовкові сукні з довгими рукавами і високим коміром у вікторіанському стилі, Savannah Miler роблять ставку на білизняні мотиви, а Safiyaa оспівують білу сукню, що відсилає до грецької естетики.

Safiyaa
Temperley London
Savannah Miler
Альтернатива сукні

У колекціях весна-літо 2022 майбутні наречені зможуть знайти гідну альтернативу класичним весільним сукням. Так, пропонуємо звернути увагу на короткий комбінезон Kaviar Gauche з ефектним бантом на грудях. Крім комбінезону, бренд пропонує надягати довгу спідницю зі шлейфом. Крім витончених суконь з квітковою вишивкою, в колекції Oscar de la Renta представлена ​​елегантна сукня-жакет, яка підійде для розпису. Для дівчат, які не носять сукні і спідниці, Viktor & Rolf запропонували білий комбінезон з вишуканим бантом на талії.

Kaviar Gauche
Oscar de la Renta
Viktor & Rolf
Квіткова аплікація

Ну і, звісно, серед головних трендів весільної моди 2022 року ви знайдете вінчальні сукні з квітковою вишивкою і ажурними візерунками. Примірявши один раз таку ніжну, витончену і жіночну сукню, вже не захочеться дивитися на що-небудь іще. Так, Galia Lahav точно знають, чого хочуть майбутні наречені, тому в колекції марки з'явилася вишукана сукня "русалка" з довгим шлейфом і відкритими плечима, по периметру якої розмістилася флористична вишивка. Якщо Naeem Khan прикрасили весільну сукню білими квітами в тон, то Monique Lhuillier вирішили декорувати вбрання ніжними конваліями.

Galia Lahav
Naeem Khan
Monique Lhuillier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.