До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі весільні сукні Пріянки Чопри

1 грудня 2018 року відбулося весілля Пріянки Чопри і Ніка Джонаса, а сьогодні молода дружина святкує свій 39-ий день народження. Згідно з місцевими традиціями, весілля Пріянки і Ніка пройшло з великим розмахом і тривало упродовж місяця. Vogue.ua зібрав усі весільні сукні нареченої Пріянки Чопри — від розкішної білосніжної сукні з 20-метровою фатою до національного вбрання Sabyasachi Mukherji для індуїстської церемонії.

Весільна сукня Ralph Lauren

1 грудня відбулася християнська церемонія, яку провів батько нареченого, Пол Кевін Джонас старший. Для церемонії Пріянка вибрала білосніжну сукню Ralph Lauren, декоровану понад 2 мільйонами перламутрових блискіток, кришталевим бісером і кристалами Swarovski. Робота над нею тривала 1826 годин. Сукню завершувала тюль-вуаль завдовжки понад 22 метри. Нік Джонас для християнської церемонії також вибрав двобортний костюм Ralph Lauren, усередині кишені якого замість звичної хустки визирав шматочок тканини в тон весільної сукні Чопри з вишитими словами "моє життя" мовою урду.

Реклама
Весілля Пріянки Чопри й Ніка Джонаса
Весілля Пріянки Чопри й Ніка Джонаса

Але найцікавіше не це: Пріянка надихнулася прикладом Меган Маркл і принца Гаррі та вирішила, що її весільне вбрання буде також із секретом. І якщо в підкладку весільної сукні Маркл було вшито шматочок тканини від синьої сукні, у якій вона була на першому побаченні з принцом, то Чопра попросила у свекрухи Деніз Джонас шматочок тканини від її весільного вбрання. Крім того, весільну сукню Пріянки було розшито дорогими для серця нареченої словами та іменами. Якщо придивитися до деталей образу, то у візерунку можна помітити фрази Nicholas Jerry Jonas і 1st December 2018. Крім цього, у вишивці зашифровано імена батьків нареченої Madhu & Ashok, а також традиційну індуїстську мантру "Ом намах Шивая".

Весільна сукня Ralph Lauren

Ральф Лорен працював над весільною сукнею кілька місяців, а почалося все з погодження ескізів із нареченою. У підсумку вийшла ніжна й романтична сукня, без бретельок, зате з великою кількістю ручної вишивки та дорогоцінним декором.

Весілля Пріянки Чопри й Ніка Джонаса
Червоне вбрання в національному стилі Sabyasachi Mukherji

Для індуїстської церемонії Чопра вибрала червону лехенгу Sabyasachi Mukherji, доповнену діамантовою прикрасою на голову Chopard і складним намистом з етичного білого золота. Загальна вага грушуватих діамантів кольє становила 84,50 карата. "Я завжди знала, що в мене буде традиційне червоне весільне вбрання, але Саб’я привнесла неймовірну французьку вишивку, чарівні прикраси й вуаль західної традиції. Це все було ідеальною ілюстрацією того, ким я є насправді", — розповіла Пріянка. До речі, це весільне вбрання теж було із секретом — на його поясі було вишито імена батьків і чоловіка.

Пріянка Чопра у весільному вбранні Sabyasachi Mukherji
Пріянка Чопра у весільному вбранні Sabyasachi Mukherji
Синя сукня Sabyasachi Mukherji

19 грудня Пріянка Чопра і Нік Джонас провели ще одне свято. Цього разу весільна вечеря відбулася в Мумбаї в готелі JW Marriott. Для врочистої церемонії наречена вибрала сукню без бретельок глибокого синього кольору із золотою вишивкою Sabyasachi Mukherjee. За кроєм це була класична сукня-бюстьє з пишною спідницею, проте оздоблення й вибір матеріалів додавали образу потрібного східного колориту. Пріянка накинула на плечі напівпрозору вишиту шаль і доповнила образ вінтажним діамантовим кольє, каблучками, браслетами та сережками-гвіздочками того ж бренду. Джонас не зрадив класику — він вибрав темно-сірий костюм і чорну сорочку.

Пріянка Чопра у весільній сукні Sabyasachi Mukherji
Яскраво-червона сукня Christian Dior

У Пріянки Чопри була ще одна весільна сукня, про яку мало хто знає. Яскраво-червону сукню з пишною спідницею й вузьким ліфом спеціально для нареченої створив Модний дім Christian Dior, а її лаконічний характер компенсувала 16-каратна прикраса Chopard, включно з діамантовою краплею на лобі.

Пріянка Чопра у весільній сукні Christian Dior
Пріянка Чопра у весільній сукні Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.