До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі спільні виходи Пріянки Чопри й Ніка Джонаса

16 вересня відзначає свій день народження Нік Джонас — американському музикантові й чоловіку Пріянки Чопри виповнюється 29 років. Свою кар’єру Джонас почав зі створення музичного попрок-гурту "Jonas Brothers" разом зі старшими братами Джо й Кевіном — вони випустили 5 альбомів. Останні роки Джо Джонас неодноразово пробував свої сили на акторській ниві: він зіграв у таких фільмах, як "Джуманджі: Поклик джунглів" і "Мідвей". Крім того, Джонасові пощастило в особистому житті. 1 грудня 2018 року він одружився з Пріянкою Чопрою — пара зіграла пишне весілля за індійськими звичаями.

Весілля Пріянки Чопри й Ніка Джонаса

Пріянка Чопра і Нік Джонас не тільки гармонійна, а й стильна зіркова пара, за якою охоче спостерігають шанувальники. Їхні спільні виходи завжди продумані до дрібниць: якщо Пріянка вдягає міську картату сукню у візерунок "віші", то Джонас з’являється поруч в утилітарному ансамблі з деніму, а якщо дружина вибирає вечірню сукню до підлоги з відкритою лінією плечей, то Джо доповнює її вбрання атласним брючним костюмом. Vogue.ua пропонує згадати їхні найкращі спільні виходи за всю історію кохання.

Реклама

<b>история любви приянка и ник</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.