До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі деталі весільного образу француженки Каміль Шар’єр

До списку найкращих весіль 2021 року додалися врочистості французької fashion-інфлюенсерки Каміль Шар’єр, яка 11 грудня вийшла заміж за продюсера Франсуа Ларпена. Пара зустрічалася впродовж двох років, а відтак офіційно зареєструвала шлюб у Парижі. Весілля відбулося в найкращих французьких традиціях: затишний ресторан з гарною терасою, крихітні столики й плетені стільці. Те саме можна сказати про вбрання нареченої. Каміль відмовилася від пишної сукні, яка уособлює головні канони весільної моди. Натомість наречена зробила ставку на мінімалістичний і позачасовий образ, сповнений французького шарму. Каміль одягнула елегантну напівпрозору спідницю довжини міді й блузу з пишними рукавами. Вбрання було розшите сотнями мерехтливих леліток.

Свій весільний образ Каміль довірила відомій стилістці Александрі Кронан, з якою streetstyle-зірка працює вже давно. До святкового вбрання Каміль стилістка дібрала лаконічні білі лодочки. Завершальною деталлю образу став нюдовий макіяж і недбалі кучері, прикрашені дрібними перлинами. Беріть на замітку весільне вбрання французької модниці, у якому вдало поєдналися мінімалізм та урочистість.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.