До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Памела Андерсон вийшла заміж

Американська актриса й модель Памела Андерсон, відома завдяки серіалу "Рятувальники Малібу" і відвертим зніманням для Playboy, вийшла заміж ушосте. Цього разу коханим Памели став її охоронець Ден Гейгерст. Пара відмовилася від пишних урочистостей на користь скромної церемонії без гостей і боярина, яка пройшла на території заміського маєтку актриси у Ванкувері. Саме весілля Памела й Ден зіграли напередодні Різдва, однак лише нині стало відомо про цю подію.

Весільна сукня Памели Андерсон

Для весільного вбрання Памела вибрала вінтажний образ у стилі Попелюшки. Першим елементом її образу стала атласна комбінація в стилі 1940-х, до якої вона вдягнула пишну пастельну спідницю з тюлю Joanna Delaney Bridal й шовковий корсет з блакитною стрічкою Lace Embracel. Завершити романтичний образ Андерсон вирішила довгою фатою в крапочку Valentino. "Нині я саме там, де мені потрібно бути, — в обіймах чоловіка, який по-справжньому любить мене", — поділилася Андерсон.

Реклама
Весілля Памели Андерсон і Дена Гейгерста
Весілля Памели Андерсон і Дена Гейгерста

Оскільки весілля відбувалося на задвірку заміського будинку, замість традиційних туфель нареченій довелося взути гумові чоботи. Вона також була мінімалістична у виборі аксесуарів — Андерсон не наділа прикрас і не хотіла, щоб на її обручці не було діамантів. "Це канадська дівчина промовляє в мені", — поділилася наречена.

Весільна сукня Памели Андерсон
Весілля Памели Андерсон
Весільна сукня Памели Андерсон

Андерсон і Гейгерст познайомилися торік на початку карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу. Локдаун пішов парі лише на користь, вони дуже зблизилися й зрозуміли, що не можуть жити одне без одного. "Цей рік, проведений разом, видався мені 7 роками", — сказала Андерсон. Відомо, що чоловік актриси молодший за неї на 13 років і зовсім не любить публічного життя — така позиція дуже близька нині Памелі, яка навіть знищила свої акаунти в соціальних мережах.

Весільний образ Памели Андерсон
Весільний образ Памели Андерсон
Весільний образ Памели Андерсон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.