До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістен Стюарт заручена

Схоже, що незабаром нас чекає ще один офіційно оформлений зірковий шлюб. Сьогодні, 2 листопада американська актриса Крістен Стюарт поділилася новиною про заручини зі своєю коханою Ділан Маєр. Актриса, яка виконала роль принцеси Діани у фільмі "Спенсер", прийшла на шоу до Говарда Стерна розповісти про фільм зі своєю участю, і скориставшись нагодою, поділилася з фанатами особистим. "Ми одружимося, ми обов’язково зробимо це. Я хотіла, щоб мені освідчилися. Гадаю, дуже чітко сформулювала цей запит, і вона прекрасно впоралася з цим. Ми одружуємося", — розповіла Стюарт.

Ділан Маєр і Крістен Стюарт

Дівчата почали зустрічатися два роки тому, хоча насправді вони познайомилися за шість років до цього на знімальному майданчику. Влітку 2019 року в них зав’язався роман і тоді ж папараці закарбували їх під час поцілунку, а рік тому Крістен уже прохопилася, що була б не проти оформити стосунки офіційно. Про освідчення Стюарт особливо не розповідала, однак якщо актриса каже, що воно було ідеальним, нам варто їй довіряти.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.