До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аріана Гранде таємно вийшла заміж

У грудні торік стало відомо про заручини Аріани Гранде. Співачка опублікувала серію романтичних знімків зі своїм коханим, агентом з питань елітної нерухомості Далтоном Гомесом, і показала каблучку для заручин. Безіменний палець Аріани прикрашала незвична каблучка з великим діамантом овальної форми й перлиною. Тепер же пара офіційно стала подружжям. Весілля відбулося в камерному форматі минулими вихідними в будинку співачки в Монтесіто, Каліфорнія.

Аріана Гранде й Далтон Гомес

"Вони обоє люблять Монтесіто й проводять там багато часу разом. Тож цілком природно, що вони одружилися в домі Аріани. Свято було скромним і дуже особистим — на ньому були присутні менш як 20 осіб. Аріана з Далтоном і їхні сім’ї дуже щасливі", — поділився представник виконавиці.

Реклама
Аріана Гранде й Далтон Гомес

Аріана й Далтон почали таємно зустрічатися в лютому 2020 року, а в травні цього ж року розсекретили свої стосунки. Як пара вони вперше з’явилися в музичному відеокліпі Stuck With U, який Гранде створила у співпраці з Джастіном Бібером. Для обох цей шлюб став першим, проте Аріана Гранде раніше була заручена з коміком Saturday Night Live Пітом Девідсоном, і в жовтні 2018 року розірвала заручини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.