До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аріана Гранде виходить заміж

Святковий сезон став особливим для Аріани Гранде, яка в неділю оголосила, що заручилася зі своїм хлопцем Далтоном Гомесом. "Назавжди", — написала співачка під публікацією в Instagram і поділилася з шанувальниками світлиною своєї обручки.

Гранде познайомилася з Гомесом — агентом з питань нерухомості з Південної Каліфорнії — незадовго до пандемії COVID-19. Пара разом провела кілька місяців карантину, і вже в травні Гранде офіційно представила Далтона своїм новим бойфрендом в Instagram.

Реклама

Багато знаменитих друзів Гранде привітали її з майбутнім весіллям, зокрема й Гейлі Бібер, Демі Ловато і Белла Гадід. До них долучилося багато фанатів, які заповнили розділ коментарів Гранде, щоб висловити подив і радість з приводу заручин.

Аріана Гранде раніше була заручена з коміком Saturday Night Live Пітом Девідсоном, але в жовтні 2018 роки вони розлучилися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.