До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Будь особливою: перша весільна колекція Anna October

Український бренд Anna October випустив свою першу Bridal колекцію, що переосмислює уявлення про весільну моду. Замість пишних спідниць і кілометрових шлейфів дизайнерка пропонує мінімалістичні образи, які можна буде потім вдягати на повсякденні заходи. Наприклад, елегантне шовкове slip-dress стане в пригоді не тільки на весіллі, а й на коктейльній вечірці, відпочинку в Греції або сімейній вечері. Дизайнерка бренду й прихильниця концепції Slow Fashion Ганна каже: "Створювати речі, які жінка вдягне тільки раз, — це не про Anna October. У колекції Bridal я прагнула позбутися зайвої помпезності та вдихнути природність в образ нареченої". І в неї це точно вийшло.

Anna October Bridal

Колекція складається із шести суконь з довгими й короткими рукавами, образів з тонкими бретельками, що дасть змогу регулювати довжину, або вбрання з відкритою спиною. Крім класичних будуарних образів, дизайнерка пропонує спідницю з діагональним розрізом збоку, що її можна поєднувати зі спокусливим бюстьє, як альтернативу весільній сукні. А ось шорти з рюшами з колекції Anna October Bridal стануть улюбленим домашнім образом під час підготування до весільної церемонії.

Реклама
Anna October Bridal
Anna October Bridal
Anna October Bridal

Колекція почасти виготовлена ​​зі стокових тканин, що робить її етичнішою й екологічнішою. У більшості виробів використовується 100% віскоза, що забезпечує ефект невагомого дотику тканини до тіла. Щоб надати виробам унікальності, деякі речі, наприклад бра Inez, виготовляють вручну. Під час створення лукбуку Ганна закцентувала на простоті й відчутті свіжості, саме тому весільні сукні було доповнено потертими кедами й квітчастими вінками у волоссі. Весілля завжди дарує нареченим особливі емоції, тож дизайнерка прагне, щоб кожна дівчина могла пережити ці відчуття в межах власного гардероба. "Будь особливою, коли захочеш", — каже Ганна.

Anna October Bridal
Anna October Bridal
Anna October Bridal

Колекція Anna October Bridal вже доступна на офіційному сайті бренду, а з кінця листопада її вироби можна буде придбати на modaoperandi.com, revolve.com, ssense.com. Більше весільних образів дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.