До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 українських весільних брендів, які потрібно знати кожній нареченій

Ми вже звикли до того, що українська мода активно завойовує світ, а речі локальних брендів можна знайти в гардеробах Селін Діон, Джиджі Гадід, Мадонни й навіть королеви Ранії. Не менш активно розвиваються й українські весільні марки, які вже давно конкурують на міжнародному ринку з виробниками Ізраїлю, Іспанії та США. Завдяки тому, що в наших брендів виробничі потужності розміщені в Україні, вони можуть бути гнучкішими стосовно питань ціни й водночас зберігати високу якість і відповідати останнім тенденціям весільної моди. Vogue.ua зібрав 5 українських весільних брендів, які потрібно знати кожній нареченій.

POLLARDI FASHION GROUP

POLLARDI — найбільша торговельна марка в Україні та найбільша компанія в Європі у сфері пошиття весільних суконь. Завдяки грамотному керуванню виробництво з маленького цеху за 10 років перетворилося на справжній флагман у світі весільної та вечірньої моди. Сьогодні про весільні вбрання POLLARDI мріють наречені в усьому світі. Нині в арсеналі компанії — чотири весільні бренди, кожен з яких має свою унікальну стилістику й представляє образи, які сподобаються найрізноманітнішим нареченим. Нині Pollardi Fashion Group посідає рівні позиції з культовими європейськими модними домами та дає змогу дівчатам вибирати продукт міжнародної якості на території України.

Реклама
DOMINISS

Бренд Dominiss — не новий гравець на весільному ринку, його історія налічує понад 15 років. За цей час бренд зумів міцно закріпитися у весільній індустрії, пропонуючи вишукані й жіночні вінчальні сукні. Нині Dominiss — впливовий і великий бренд, що налічує 800 салонів у всьому світі, а також має власну мережу фірмових бутиків у 5 регіонах України. Завдяки ексклюзивним фасонам, елегантним деталям і романтичним силуетам кожна з дівчат може втілити в життя свої найсміливіші мрії про весільну сукню.

ARIAMO

Український бренд весільної моди ARIAMO знає, як зробити кожну наречену особливою — марка щорічно випускає нові колекції й представляє три концептуально різні лінії весільних суконь. "Ми пристрасно закохані в кожну наречену: вони, безумовно, романтичні та неповторні. З огляду на все, що відбувається навколо, нам справді потрібно мріяти відкрито, ділитися зі світом любов’ю і красою", — кажуть представники марки. Кожна сукня ARIAMO уособлює підхід бренду до створення ексклюзивного весільного образу. Сучасні силуети, висока якість тканин, мереживні фактури — ось головні складники весільних суконь у колекціях бренду, які обов’язково подарують сліпучу усмішку та сяйливі очі щасливим нареченим.

ARMONIA

Armonia — український бренд весільних суконь, який засновано 2012 року, має прихильниць у всьому світі. Дизайнери бренду створюють не просто трендові моделі, а цілісний образ, який уособлює внутрішній стан, прагнення й емоції нареченої. В основі ДНК бренду: гармонія різноманітних стилів, фактур і крою. Дизайнери прагнуть потішити кожну наречену, незалежно від її смаку або типажу зовнішності. Бренду вдається втілити весь спектр уподобань наречених — від усіма улюблених класичних силуетів і мінімалістичного вбрання до невагомих фасонів і ефектних суконь з глибокими викотами.

WONÁ Concept Group

WONÁ Concept — український бренд весільних суконь, заснований 2009 року у Львові. До складу компанії входять два бренди — WONÁ Concept і Eva Lendel. Якщо перший пропонує вінчальні сукні, виготовлені відповідно до головних канонів весільної моди: пишні багатоярусні спідниці, делікатне мереживо, силуетні сукні-бюстьє з довгими шлейфами й мінімалістичне атласне вбрання, то другий — поєднує в собі сучасні рішення, сміливі експерименти із жіночними фасонами. Представництва компанії розміщені більш ніж у 40 країнах у всьому світі, а в жовтні 2019 році відкрився флагманський бутик WONÁ Concept у Нью-Йорку на П’ятій авеню.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.