До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бездоганне вбрання: що потрібно знати про чоловічий бренд Mr.Neatman

Істина завжди десь посередині — ця народна мудрість стосується не тільки життєвих справ, а й світу чоловічого одягу. Сьогодні в ньому є два протилежні полюси — підкреслено суворий для офіційних заходів і авангардний, проте ритм життя сучасного чоловіка потребує балансу й менш радикальних рішень. Цим запитам відповідає марка чоловічого одягу Mr.Neatman, у якій діловий стиль адаптований під потреби життя на швидкостях, одяг для неформатних зустрічей зберіг усю елегантність, а для особливих подій тут роблять особливі образи.

За брендом Mr.Neatman стоїть 31-річний бізнесмен Джейхун Алекперов, який задумався про створення своєї лінії одягу під час роботи в люксових бутиках відомих на весь світ брендів Brioni й Stefano Ricci в рідному Баку. Відкриттю власного лейбла передував величезний досвід роботи із чоловічим одягом, завдяки чому Алекперов розуміє всі потреби й біль чоловіків під час вибору як костюмів, так і більш повсякденного одягу. "За більш як 10 років я переміряв і переглянув тисячі виробів найрізноманітніших брендів, — згадує засновник Mr.Neatman. — Спілкувався із сотнями клієнтів і працював з безліччю політиків і артистів, тому чудово розумію, що потрібно робити".

Реклама

Накопичений досвід і знання в результаті допомогли вивести ідеальну формулу Mr.Netman, у якій поєднуються італійська недбалість з англійською елегантністю, що ґрунтуються на фундаменті академічної школи виготовлення піджаків, штанів і сорочок. Бренд взяв за основу неаполітанський стиль, якому притаманні оригінальна форма накладних кишень піджаків, широкі вилоги, м’яке сорочкове плече з невеликою збіркою, яскраві підкладки й незвичний спосіб застібки. А весь процес пошиття майже повністю відбувається вручну.

"Піджак — це основа костюма. Він має бездоганно сидіти по фігурі, бути комфортним, легким і не стримувати рухів, — каже засновник Mr.Neatman. — Але я знаю, цього не досить, щоб на вас дивилися, вас бачили, про вас говорили... Є щось більше, майже невловиме — "харизма" костюма. Коли всі деталі зійшлися: стиль, колір, пропорції, аксесуари й усе це відповідає вашому характерові й настрою. Гармонія внутрішнього й зовнішнього".

Допомагає підтримувати цю "харизму" одна таємниця — унікальна технологія пошиття "порожніх" піджаків, завдяки якій вони мають невагомий і легкий вигляд. "Ніяких підплечників, зайвих ущільнювачів — максимальна свобода, мобільність і комфорт навіть у ділових костюмах! Легкі, не мнуться, не стримують рухів, — відкриває всі таємниці Джейхун Алекперов. — Піджак Mr.Neatman можна згорнути, залишити на задньому сидінні машини, розправити й знову вдягти — він матиме свій первинний ідеальний вигляд".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.