До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під покровом: яку бейсболку купити цього літа

Спекотна погода передбачає, що ми маємо носити якомога менше одягу, а це неабияк позначається на загальному зовнішньому вигляді. Коли в літньому гардеробі переважають футболки, шорти, кросівки й немає навіть натяку на багатошаровість, характерну для прохолоднішої пори року, потрібно знайти спосіб виділитися. Одне з найпростіших рішень — просто додати до образу чудовий головний убір. До того ж він стане не тільки стильним доповненням, а ще й функціональним аксесуаром, призначеним для захисту очей і шкіри від променів сонця.

Какую бейсболку купить бейсболка 2020 кепка 2020

Кепка — основний елемент гардероба будь-якого чоловіка. Як і в разі з багатьма модними аксесуарами, що відродилися з далекого минулого, в останні сезони бейсболка зробила гучний камбек і повернула пальму першості серед інших головних уборів.

Реклама
Какую бейсболку купить бейсболка 2020 кепка 2020

Попри те, що спершу бейсболка була головним спортивним атрибутом й отримала свою назву від однойменної гри, тепер це найзручніший і найуніверсальніший аксесуар. Її форми можуть варіюватися, що допомагає знайти ідеальну модель майже для кожного. Однотонні й стримані, такі кепки легко пасуватимуть до будь-якого образу, не тільки спортивного. До слова, в останні сезони бейсболку все частіше можна зустріти в компанії класичних костюмів — варіант, який точно варто спробувати. Ну й не забуватимемо, що чоловічі кепки — це також стильний спосіб приховати невдалу зачіску.

<b>men caps</b>
Какую бейсбольную кепку купить

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.