До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних прийомів, які має спробувати кожен чоловік

Старі уявлення про гендерну моду назавжди залишилися в минулому. Про це свідчать не тільки колекції дизайнерів, а й убрання самих чоловіків. У Флоренції, Парижі й Мілані відвідувачі останніх модних заходів використовують незвичайний підхід до одягу, поєднуючи класичні речі з аксесуарами в стилі унісекс.

Змішуйте аксесуари з різних сезонів
Photo: Acielle / Style Du Monde

Немає жодного правила, що забороняє носити черевики на овчині й намисто з мушель водночас. Насправді літні й зимові аксесуари надзвичайно добре поєднуються один з одним. До того ж ці речі здаються універсальнішими, якщо ви сприйматимете їх як несезонні.

Реклама
Сяйте яскраво
Photo: Acielle / Style Du MondePhoto: Acielle / Style Du Monde

У той час як у жіночих колекціях у центрі уваги опинилося пір’я, у чоловічих щедро використовували блискітки й стрази. Поєднуючи мерехтливий ефектний топ зі штанами із защипами, сорочками на ґудзиках і черевиками челсі, ви дістаєте крутий повсякденний образ. А якщо хочете мати трохи скромніший вигляд, спробуйте комбінувати блискучі топи з трикотажним одягом.

Худі — універсальний боєць
Photo: Acielle / Style Du MondePhoto: Acielle / Style Du Monde

У всіх streetstyle-звітах можна побачити безліч чоловіків у худі. Нині це не просто спортивна кофта, яку вдягають на пробіжку або похід до спортзалу. Тепер худі стилізують різними способами: вдягають під блейзер і приталене пальто, і навіть під об’ємний светр або велику сорочку.

Гарний шарф
Photo: Acielle / Style Du MondePhoto: Acielle / Style Du Monde

Прикрасьте повсякденний образ, що складається з пальто, штанів і лоферів, незвичайним шарфом, і ваш образ відразу ж стане виразнішим і цікавішим.

Використовуйте пояс

Photo: Acielle / Style Du MondePhoto: Acielle / Style Du Monde

У прохолодну погоду хочеться носити довгі й мішкуваті речі, а також нашаровувати кілька предметів одягу, щоб не мерзнути. Багатошаровість та oversize-силуети — майже класичні модні прийоми, та якщо ви хочете зробити подібне вбрання цікавішим — підперізуйте светр або кардиган. Пояс допоможе трохи змінити силует і стане чудовим доповненням до образу.

Photo: Acielle / Style Du Monde
Текст: Madeline Fass
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.