До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов повний трейлер спецвипуску "Повернення до Гоґвортсу"

1 січня 2022 року HBO Max випустить спеціальний епізод, яким відзначить 20-річну річницю виходу на великий екран стрічки "Гаррі Поттер і філософський камінь", першої екранізації франшизи про чарівний світ. Сервіс представив довгоочікуваний трейлер спецвипуску "Гаррі Поттер, 20-річчя: Повернення до Гоґвортсу".

"Гаррі Поттер, 20-річчя: Повернення до Гоґвортсу"
Руперт Гринт, Эмма Уотсон и Дэниел Рэдклифф в выпуске Руперт Грінт, Емма Вотсон і Деніел Редкліфф у випуску "Гаррі Поттер, 20-річчя: Повернення до Гоґвортсу"

Про вихід випуску "Повернення до Гоґвортсу" HBO Max повідомили минулого місяця, і навколо майбутнього релізу почав стрімко зростати ажіотаж. У ретроспективі фанатів зустріне знамените тріо — Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Вотсон — а також безліч інших акторів з фільмів про Гаррі Поттера, які зібралися разом, щоб згадати знімання й відсвяткувати ювілей улюбленої франшизи.

Реклама
Гэри Олдман и Дэниел Рэдклифф в выпуске Гері Олдман і Деніел Редкліфф у випуску "Гаррі Поттер, 20-річчя: Повернення до Гоґвортсу"
Эмма Уотсон и Руперт Гринт в выпуске Емма Вотсон і Руперт Грінт у випуску "Гаррі Поттер, 20-річчя: Повернення до Гоґвортсу"

Нагадаємо, що в спецвипуску "Повернення до Гоґвортсу" з’являться Гелена Бонем Картер, Роббі Колтрейн, Рейф Файнс, Джейсон Айзекс, Гері Олдман, Том Фелтон, Джеймс Фелпс, Олівер Фелпс, Марк. Також глядачі побачать кінопродюсера Девіда Геймана, режисерів Кріса Коламбуса, Альфонсо Куарона, Майка Ньюелла і Девіда Єйтса.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.