До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов новий трейлер фільму "Дюна"

Після тривалого відстрочення прем’єри фільму "Дюна" режисера Дені Вільнева, нарешті стало відомо, що перший показ стрічки відбудеться 22 жовтня 2021 року. Це означає, що настав час для активної маркетингової кампанії. І вона починається з нового трейлера — першого майже за рік — до науково-фантастичної епопеї.

Новий трейлер докладніше демонструє історію "Дюни", події якої відбуваються в далекій міжзоряній імперії, що покладається на таємничу речовину, яка дає змогу торгувати й подорожувати серед зірок. Вона є лише на одній планеті, у пустельному світі Арракіс, що призводить до багатьох конфліктів.

Реклама

Фільм "Дюна" заснований на культовому науково-фантастичному романі Френка Герберта. Для екранізації твору зібрали безпрецедентний акторський склад, до якого ввійшли Тімоті Шаламе, Ребекка Фергюсон, Оскар Айзек, Стеллан Скарсгард, Зендая, Джейсон Момоа, Джош Бролін і Хав'єр Бардем.

Спершу вихід картини був запланований на 18 грудня 2020 року, але прем’єру перенесли через пандемію. Передбачається, що "Дюна" може стати наступною великою франшизою Warner Bros. і Legendary Pictures. Нині вже працюють над продовженням (що, ймовірно, охопить другу половину оригінального роману Герберта) і приквелом HBO Max "Дюна: Сестринство".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.