До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Віллі Гарсон, зірка серіалу "Секс і місто"

Помер актор Віллі Гарсон, найвідоміший за роллю Стенфорда Блетча в серіалі "Секс і місто" і Моззі в "Білому комірці". Йому було 57 років.

Уилли Гарсон и Сара Джессика Паркер в сериале Віллі Гарсон і Сара Джессіка Паркер у серіалі "Секс і місто"

Віллі Гарсон полонив серця шанувальників культового серіалу HBO "Секс і місто" в ролі найближчого друга Керрі Бредшоу — Стенфорда Блетча. Гарсон також з’явився в наступних фільмах "Секс і місто" і "Секс і місто 2". Нещодавно він повторив роль Блетча в перезапуску серіалу "І просто так..." (And Just Like That...), який ще у виробництві.

Реклама

Інформації про причини смерті Гарсона офіційно не розголошують, але Майкл Патрік Кінг, виконавчий продюсер проєктів "Секс і місто" і "І просто так...", заявив у вівторок, що Гарсон хворів.

Уилли Гарсон и Сара Джессика Паркер в сериале Віллі Гарсон і Сара Джессіка Паркер у серіалі "Секс і місто"

"Сім’я „Сексу й міста" втратила одного зі своїх... Наш чудовий Віллі Гарсон пішов з життя, — йдеться в заяві Майкла Патріка Кінга. — Його дух і його відданість своїй справі були присутні щодня під час знімання „І просто так...". Він був на майданчику, віддаючи нам усе, навіть коли був хворий. Усім нам бракуватиме його талантів як актора й особистості".

"Віллі Гарсон був у житті, як і на екрані, відданим другом і яскравим світлом для всіх у своєму всесвіті, — йдеться в заяві HBO і HBO Max. — Він створив одного з найулюбленіших персонажів HBO і був членом нашої сім’ї майже двадцять п’ять років. Ми глибоко засмучені смертю Віллі Гарсона й висловлюємо щирі співчуття його родині та близьким".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.