До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуд Лоу та Едді Редмейн у трейлері фільму "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"

Після майже чотирирічної перерви франшиза "Фантастичні звірі" (приквел "Гаррі Поттера", що розповідає передісторію світу чарівників) повертається на екрани навесні 2022 року з третьою стрічкою "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора". Головні ролі у фільмі виконали Едді Редмейн (магізоолог Ньют Скамандер), Джуд Лоу (Альбус Дамблдор) і Мадс Міккельсен, що замінив Джонні Деппа в ролі злого чарівника Гріндельвальда.

Эдди Рэдмейн и Джуд Лоу в фильме Едді Редмейн і Джуд Лоу у фільмі "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"
Мадс Миккельсен в фильме Мадс Міккельсен у фільмі "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"

Зрежисував фільм Девід Єйтс, який зняв обидві попередні частини "Фантастичних звірів", а також чотири останні фільми про "Гаррі Поттера". Сценарій до фільму написали Стів Кловс і Джоан Роулінг.

Реклама
Кадр из фильма Кадр з фільму "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"

Згідно із синопсисом, у новій стрічці професор Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) знає, що могутній Темний чарівник Геллерт Гріндельвальд (Мадс Міккельсен) намагається захопити контроль над чарівним світом. Не маючи змоги зупинити його самотужки, Дамблдор доручає магізоологу Ньюту Скамандеру (Едді Редмейн) очолити команду чарівників, відьом і одного магла-пекаря в небезпечній місії, під час якої вони стикаються з різними звірами й легіоном послідовників Гріндевальда.

Эдди Рэдмейн в фильме Едді Редмейн у фільмі "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"
Джуд Лоу в фильме Джуд Лоу у фільмі "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"

Найпомітнішим у стрічці "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора", звісно, стане дебют Міккельсена в ролі чарівника Гріндельвальда. Глядачам буде цікаво побачити, чим Міккельсен відрізняється від свого попередника Джонні Деппа в ролі Гріндельвальда. Прем’єру фільму "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора" заплановано на 15 квітня 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.