До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джонні Депп більше не гратиме Ґріндельвальда у "Фантастичних звірах"

Джонні Депп не зіграє злого чарівника Ґеллерта Ґріндельвальда у франшизі "Фантастичні звірі" авторства Джоан Роулінг.

Джонни Депп в роли Геллерта ГриндельвальдаДжонні Депп у ролі Ґеллерта Ґріндельвальда

Каталізатором такого рішення стало те, що Депп програв позов про наклеп проти британського таблоїда The Sun. Актор судився з газетою через матеріал, у якому його вже колишня дружина Ембер Герд звинувачувала його в домашньому насиллі.

Реклама

Варто зазначити, що Деппа не звільнили з фільму, а попросили відмовитися від ролі, на що він погодився. Попри те, що Джоні Депп не з’явиться в третьому фільмі франшизи, гонорар йому сплатять повністю. Як повідомляє The Hollywood Reporter, Депп зняв усього одну сцену для "Фантастичних звірів 3", перш ніж пішов з проєкту.

Депп дебютував у фільмі "Фантастичні звірі" в епізоді першого фільму 2016 року, а потім зіграв головного антагоніста в сиквелі "Фантастичні тварини: Злочини Ґріндельвальда" 2018 року.

Джонни Депп в роли Геллерта ГриндельвальдаДжонні Депп у ролі Ґеллерта Ґріндельвальда

Також стало відомо, що заплановану дату виходу "Фантастичних звірів 3" перенесено з листопада 2021 року на літо 2022 року через тимчасове зупинення виробництва внаслідок пандемії коронавірусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.