До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тенет: Роберт Паттінсон у новому фільмі Крістофера Нолана

Кіностудія Warner Bros. представила трейлер нового фільму "Тенет", головні ролі в якому грають Роберт Паттінсон і Джон Девід Вашингтон. Стрічка розповідає про корпорацію, до якої входять найкращі спецагенти, і від їхніх дій і професіоналізму залежить доля нашого світу. Однак є одне але, зробити це потрібно з майбутнього й встигнути потрапити на місце злочину раніше, ніж злочинці. Тепер їм потрібно відкинути всі попередні уявлення про простір і час.

До речі, представити новий трейлер у компанії вирішили в незвичний спосіб — в онлайн-грі Fortnite, призначеній для багатьох користувачів. У місцевому кінотеатрі деякі подробиці фільму розкрив журналіст Джефф Кейлі, який заразом узяв невеличке інтерв’ю у виконавця головної ролі Джона Девіда Вашингтона.

Реклама
Кадр з фільму "Тенет", 2020

Шанувальники режисера Крістофера Нолана, що працював над фільмами "Інтерстеллар", "Початок" і "Дюнкерк", чекають на трилер ще з однієї причини — сценарій до нього написав сам Нолан, а знімання тривало в семи країнах.

Кадр з фільму "Тенет", 2020

Спочатку планувалося, що стрічка вийде в Україні 16 липня 2020 року, але через пандемію коронавірусу дату точно перенесуть. У самому трейлері дату прем’єри теж не повідомляють. Закінчується він фразою "Скоро в кінотеатрах".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.