До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 найкращих серіали з Г'ю Лорі

Г'ю Лорі — один із найуспішніших телеакторів свого покоління. Уродженець Оксфорда дебютував на малому екрані в серіалі 1982 року й упродовж наступного десятиліття виконував різні ролі в британських телесеріалах. Лорі провів більшу частину своєї кар'єри на телебаченні, перш ніж з’явився в кіно в середині 1990-х. В 2004 році актор отримав роль у серіалі "Доктор Хаус", яка й зробила його всесвітньо відомим.

"Дживс і Вустер"

Г'ю Лорі в серіалі Г'ю Лорі в серіалі "Дживс і Вустер"

В центрі ситкому "Дживс і Вустер" головні ролі зіграв комедійний дует Стівена Фрая та Г'ю Лорі. Серіал тривав 23 епізоди й знімався між 1990 і 1993 роками. Ця британська комедія розповідає про Бертрама Вустера (Г'ю Лорі), норовливого заможного світського джентльмена, який постійно потрапляє в кумедні ситуації. Берті завжди доводиться покладатися на свого мудрого особистого помічника Дживса (Стівен Фрай), який визволяє його з усіляких перепитій.

Реклама

"Доктор Хаус"

Г'ю Лорі в серіалі Г'ю Лорі в серіалі "Доктор Хаус"

Більшість глядачів, ймовірно, знають Лорі за його культовою роллю доктора Хауса, якого він грав в 176 епізодах упродовж восьми сезонів з 2004 по 2012 рік. Серіал оповідає про подвиги сварливого та ексцентричного доктора медицини Грегорі Хауса, чиї радикальні методи лікування зрідка імпонують як його колегам, так і пацієнтам. За цю роль Г'ю Лорі був номінований на шість премій "Еммі" й отримав два "Золотих глобуси" у 2006 і 2007 роках.

"Нічний адміністратор"

Г'ю Лорі в серіалі Г'ю Лорі в серіалі "Нічний адміністратор"

Старомодна шпигунська драма, дія якої відбувається в сучасні часи. "Нічний адміністратор" був знятий за романом Джона Ле Карре. Г'ю Лорі грає тіньового бізнесмена, причетного до нелегальної торгівлі зброєю, у бізнес якого проникає таємний агент МІ-6, якого на екрані втілив Том Гіддлстон. Шарм і крижані блакитні очі Лорі роблять його ідеальним лиходієм. За цю роль Лорі отримала "Золотий глобус" і був номінований на "Еммі".

"Віцепрезидент"

Г'ю Лорі в серіалі Г'ю Лорі в серіалі "Віцепрезидент"

Хоча "Віцепрезидент" був в ефірі вже протягом трьох років, Лорі ідеально доповнив комедійний серіал, приєднавшись до акторського складу в 2015-му. Врешті, актор з’явився в 20 епізодах серіалу з 2015 по 2019 рік. Він зобразив Тома Джеймса, сенатора США від Коннектикуту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.