До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від творців Vetements: Гурам Гвасалія запустив новий бренд

Vetements, впливовий бренд люксового вуличного одягу, відомий тим, що переписує правила моди (або тролить покупців за допомогою толстовок за 1000 доларів залежно від того, кого ви запитаєте), розкрив свій великий "таємний проєкт" — новий бренд, у якому мало голосних, але багато предметів.

VTMNTS весна-лето 2022VTMNTS весна-літо 2022

Компанія Vetements запустила новий позагендерний бренд під назвою VTMNTS з амбітним маніфестом, у якому йдеться про "революцію" та переосмислення традиційної розкоші для наступного покоління. Це лейбл, націлений на дискредитацію модних стандартів.

Реклама

"Назву бренду ретельно обмірковували й вибирали, щоб показати, що справа не в імені, а в одязі, який ви шиєте, — ідеться в заяві лейбла. — Ми хочемо, щоб наш клієнт знав коріння VTMNTS, оскільки важливо пишатися джерелами".

VTMNTS весна-літо 2022

Приймемо за щиру правду. Гурам Гвасалія, співзасновник і головний виконавчий директор Vetements, сказав, що хоче кинути виклик пануванню модних конгломератів, створивши багатовимірну платформу для молодих талантів. Названий Фондом сім’ї Гвасалія, VTMNTS забезпечуватиме технічний розвиток, виробництво, ланцюжок постачання, поширення та фінансову підтримку.

VTMNTS весна-літо 2022

"Молоді бренди регулярно з’являються на модній арені, але вони отримують крихти, які падають зі столів господарів. Ось чому ми вирішили почати невелику революцію і запустити бренди, які гратимуть у нову гру й гратимуть у цю гру за новими правилами", — ідеться в заяві.

VTMNTS весна-літо 2022

Бренд VTMNTS орієнтований на вимогливих молодих клієнтів з акцентом на непідвладну часові розкіш. У той час як Vetements, заснований у 2014 році, і його співзасновник Демна Гвасалія, на думку багатьох, започаткували тенденцію вуличної моди, VTMNTS виступає як стриманіша компанія.

VTMNTS весна-літо 2022

Класично скроєні штани з традиційної тканини — верблюжої вовни або сірої тканини в тонку смужку — стали основою багатьох образів. Крім того, дуже варіювалися моделі топів: від светрів з інтарсією в стилі нормкор до яскравих водолазок без рукавів з відповідними вечірніми рукавичками.

VTMNTS весна-літо 2022

Стилістично колекція являла собою широкий діапазон речей, починаючи від вишуканих костюмів і кравецьких пальт до спортивних костюмів з пишними нейлоновими куртками або розкльошеними штанами з бічними кнопками.

VTMNTS весна-літо 2022

У новому бренді заявляють, що одяг виготовлений відповідно до високих стандартів якості й слугуватиме довгі роки. "Наша мета — дати молодому крутому поколінню таке ж відчуття якості, яке Hermès дає своїй досвідченій клієнтурі", — ідеться в повідомленні. Наприклад, сонцезахисні окуляри VTMNTS зроблено з чистого білого й жовтого золота, якщо вірити етикетці.

Правда все це чи чергова витівка родини Гвасалій, ми дізнаємося тільки тоді, коли одяг з’явиться в крамницях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.