До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Тімоті Шаламе в Haider Ackermann

10 лютого в Лондоні відбулася церемонія вручення нагород BAFTA 2019, де Тімоті Шаламе був номінований в категорії "Найкраща чоловіча роль другого плану" за фільм "Красивий хлопчик". Хоча молодий актор і не отримав премію, але йому все одно вдалося опинитися в центрі уваги і виділитися серед своїх колег.

Тімоті Шаламе в Haider Ackermann на червоній доріжці BAFTA 2019

Для церемонії 23-річний Шаламе вибрав костюм, з яким краще за нього ніхто б і не впорався. Поки від церемонії до церемонії актори старшого віку з'являються в класичних смокінгах, Шаламе продовжує експериментувати і вибирати сміливі вбрання. Цього разу він убрався в костюм Haider Ackermann.

Реклама

Улюбленець червоних килимових доріжок одягнув принтований піджак і відповідну сорочку залізних відтінків в комбінації з чорними укороченими штанами, де лацкани зроблені у вигляді червоних шашок, закінчив образ байкерськими черевиками.

Тімоті Шаламе в Haider Ackermann на червоній доріжці TIFF, 2018

Це не перша співпраця Шаламе і Аккермана. Ще коли дизайнер був креативним директором Berluti він одягав молодого актора, а у вересні 2018 року Тімоті справив фурор коли вперше з'явився в чорному принтованому костюмі Haider Ackermann у межах Міжнародного кінофестивалю в Торонто, де він представляв кінокартину "Красивий хлопчик".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.