До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Berluti представили тизер нової колекції

Італійський модний Дім Berluti представив тизер нової колекції під назвою Living apart together ("Жити нарізно разом") і повідомив, що нам доведеться зачекати шість тижнів, щоб побачити нову колекцію Кріса Ван Аша.

Цього сезону Berluti мав відкривати Тиждень чоловічої моди в Парижі, але з’ясувалося, що відео бренду — всього лише тизер до презентації повної колекції, яка відбудеться 5 березня в Шанхаї. Цікаво, що через обмеження на подорожі, ані дизайнер Berluti Кріс Ван Аш, ані хто-небудь інший з його паризької команди не відвідає цього заходу в Китаї.

Реклама

У сезоні осінь-зима 2021/2022 Ван Аш співпрацював з берлінським художником Львом Хесіним, що застосовує у творчості щільні шари силіконової фарби. Ван Аш порівнює цей процес із нанесенням патини, яка створює глибокі відтінки на взутті й виробах зі шкіри Berluti. Так само багатошарові мазки Хесіна було використано для створення ефектних мохерових светрів. Втім, Ван Аш і сам досвідчений колорист і в тизері представили моделі яскравих відтінків, наприклад, помаранчеву панаму або штани кольору фуксії.

Приятель дизайнера Йоанн Лемуан, відомий також як французький інді-рокер Woodkid, долучився до мінікліпу в ролі звукорежисера. Тизер вийшов у стилі попконструкціонізму, з такою ж яскравою графікою, як і патерн самої колекції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.